fcsrn
Moderatör
Araca ayrı bir hava katıyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Yapıştırırken Golf yazılarının aynı yere gelmesine dikkat etmeli.
Kapı Eşiği
Kapı Eşiği
Moderatör tarafında düzenlendi:
Iyi günler hocam bu üründen tr de bulabileceğimiz bi yer var mı almak istiyorum yurtdışından uğraşmamak için yardımcı olursanız sevinirim bildiğiniz yer varsaAraca ayrı bir hava katıyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Yapıştırırken Golf yazılarının aynı yere gelmesine dikkat etmeli.
Kapı Eşiği
Bende var HocamIyi günler hocam bu üründen tr de bulabileceğimiz bi yer var mı almak istiyorum yurtdışından uğraşmamak için yardımcı olursanız sevinirim bildiğiniz yer varsa
Hocam ısık konusunda sana kesinlikle katilmakla beraber bu tip urunlerin sonradan uygulanmasi bana hic hos gelmiyo nedense.cizilmeleri onlemek icin seffaf film uygulanabilir.yok illa boyle bisey uygulanacaksa golf yazisi olmayan sade kapı esigi uygulanabilir.saygilar..Hocam açık söylemek gerekirse ben ışıklıları pek beğenmiyorum. Apaçi işi geliyor bana.
Bu tip olanlara zaten akşam az bi ışık vurunca(kromları) parladığı için gayet yeteli geliyor.
Tabi zevkler tartışılmaz. Elektrik aksamına bir zararı olacağını sanmam ancak ayak aydınlatmadan alınırsa akşamları ambiyans olarak yandığı için kapı eşikleri de yanacaktır.
Var mı hala hocam satılıkBende var Hocam [emoji3]
hocam nerden aldınız link atabilir misiniz özellikle iç taraftaki çok önemli ayakkabıdan dolayı çok fazla çiziliyor