Merhabalar 2013 model golf 7 1.6tdi 105hp araca sahibim. Benzin ışığı yandığında 100liralık mazot aldım. Tam 205km oldu benzin ışığım tekrar yandı. Dizel araca göre fazla değil mi sizcede ? Yani ortalama kilometre de 50 kuruşa denk geliyor.
Hocam 305 liraya Golf'ün deposunu mu doldurdunuz ? :000054-medium:ben 305 tl ye depo doldurdum 270km oldu yarı depo oldu hemde pompa attıktan sonra biraz daha ilave ettirmiştim![]()
bence aracinizda sorun var,servise gosterseniz iyi olur.Ben yeni aldim 1.6 dsg tdi,hanim her sabah 3 km civari gidip aksamda geliyor,hava soguk olmasina ragmen suan 210 tl lik yakitla 650-660 km gidiyor.full trafikMerhabalar 2013 model golf 7 1.6tdi 105hp araca sahibim. Benzin ışığı yandığında 100liralık mazot aldım. Tam 205km oldu benzin ışığım tekrar yandı. Dizel araca göre fazla değil mi sizcede ? Yani ortalama kilometre de 50 kuruşa denk geliyor.
Dur kalk trafik birde ustune sert kullaniyorsaniz yakabilir sakin kullanmayi deneyin .yakit normallesmezse hemen servise gidin tavsiyem . Arabaya sehir ici kullanimda yakit yaktirma konusunda pek sınır yok. Az da olabilir cok fazlada olabilir . Sehiricinde 4,7 ortalama ile gidebildigim bi guzergah var . Bu sabah 7.7 ortalama ile gittim. Asiri sert bi kullanma da degildi digerine gore. Biraz daha sert kullansam cok rahat 10 olur ortalama ayni guzergahta.@Salih Sayın Arabayı sert kullanırım baya bi o bu kadar fazla etkiliyor mu ? İstanbul trafiği bir de işte dur kalk dur kalk çoğu kalkışlarda da hızlı sert kalkıyorum ondan mı o kadar acaba ?
Eren kardeşim selamlar,Hocam 305 liraya Golf'ün deposunu mu doldurdunuz ? :000054-medium:
Doğru ya, unutmuşum.Eren kardeşim selamlar,
Arkadaşımızın aracı passat 2.0tdi - 240 hp
Hocam Ankarada sıkışık trafik ve sert kullanımda 9 litreler fln gözüküyor lakin biraz kalkışlarda sakin ara ara tatlı gazlarsanız 6-7 lerde şehir içi rahat gezilir.@Salih Sayın Arabayı sert kullanırım baya bi o bu kadar fazla etkiliyor mu ? İstanbul trafiği bir de işte dur kalk dur kalk çoğu kalkışlarda da hızlı sert kalkıyorum ondan mı o kadar acaba ?