Merhabalar 2013 model golf 7 1.6tdi 105hp araca sahibim. Benzin ışığı yandığında 100liralık mazot aldım. Tam 205km oldu benzin ışığım tekrar yandı. Dizel araca göre fazla değil mi sizcede ? Yani ortalama kilometre de 50 kuruşa denk geliyor.
Hocam 305 liraya Golf'ün deposunu mu doldurdunuz ? :000054-medium:ben 305 tl ye depo doldurdum 270km oldu yarı depo oldu hemde pompa attıktan sonra biraz daha ilave ettirmiştim
bence aracinizda sorun var,servise gosterseniz iyi olur.Ben yeni aldim 1.6 dsg tdi,hanim her sabah 3 km civari gidip aksamda geliyor,hava soguk olmasina ragmen suan 210 tl lik yakitla 650-660 km gidiyor.full trafikMerhabalar 2013 model golf 7 1.6tdi 105hp araca sahibim. Benzin ışığı yandığında 100liralık mazot aldım. Tam 205km oldu benzin ışığım tekrar yandı. Dizel araca göre fazla değil mi sizcede ? Yani ortalama kilometre de 50 kuruşa denk geliyor.
Dur kalk trafik birde ustune sert kullaniyorsaniz yakabilir sakin kullanmayi deneyin .yakit normallesmezse hemen servise gidin tavsiyem . Arabaya sehir ici kullanimda yakit yaktirma konusunda pek sınır yok. Az da olabilir cok fazlada olabilir . Sehiricinde 4,7 ortalama ile gidebildigim bi guzergah var . Bu sabah 7.7 ortalama ile gittim. Asiri sert bi kullanma da degildi digerine gore. Biraz daha sert kullansam cok rahat 10 olur ortalama ayni guzergahta.@Salih Sayın Arabayı sert kullanırım baya bi o bu kadar fazla etkiliyor mu ? İstanbul trafiği bir de işte dur kalk dur kalk çoğu kalkışlarda da hızlı sert kalkıyorum ondan mı o kadar acaba ?
Eren kardeşim selamlar,Hocam 305 liraya Golf'ün deposunu mu doldurdunuz ? :000054-medium:
Doğru ya, unutmuşum.Eren kardeşim selamlar,
Arkadaşımızın aracı passat 2.0tdi - 240 hp
Hocam Ankarada sıkışık trafik ve sert kullanımda 9 litreler fln gözüküyor lakin biraz kalkışlarda sakin ara ara tatlı gazlarsanız 6-7 lerde şehir içi rahat gezilir.@Salih Sayın Arabayı sert kullanırım baya bi o bu kadar fazla etkiliyor mu ? İstanbul trafiği bir de işte dur kalk dur kalk çoğu kalkışlarda da hızlı sert kalkıyorum ondan mı o kadar acaba ?