Hocam superbde de var buBence de bi de para verip şemsiye mi satın alacağız? Rolls Royce gibi kapı içinde standart gelsin
/monthly_2017_01/586f953d04e73_rollsroyceemsiye.jpg.895a6f37faebd1b667a77f67bea77700.jpg
Tam tersine arada hiçbir bağ yok saydığınız ürünlerle ! Şöyle ki; vw araba üretiyor ürettiği arabada tabiki amblemi olacak, Apple telefon üretiyorsa tabiki de telefonunda amblem vs belirteç olacak fakat vw direkt şemsiye üretmez yani prosesinde bu yoktur bu tip ürün ancak eşantiyon vs olabilir... tıpkı ilaç firmalarının kalem ajanda vs ürettirip dağıtması gibi... örnekler arasında ciddi bir fark varSizinki de farklı bir düşünce tarzı. Arabalara 100.000₺ veriyoruz, o da reklam o zaman? Ya da Lacosteden bir tişört alıyoruz giyiyoruz o da reklam? Sizin düşüncenizle düşünürsek hiçbir şey almamız gerekiyor Tabii fiyat yüksek olabilir sözüm ona değil. Ama bu bir reklam ise eğer, aldığımız her ürün de reklamdır. Örneğin bu yorumu yazarken sizin elinizde ki telefon da bir reklam mesela.
Tamam sen haklısınBana göre yok, ne ürettiğinin önemi yok sonuçta amblem var mı var? O reklamsa, buda reklamdır. Bana göre de bu böyle. Ben sizi yermek için söylemedim bana göre olana örnek verdim. Ünlem işareti, eksi puanlar falan oldukça komik geldi