Oguz_Tatlican
Yeni Üye
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Bugün İzmir'deki bayiye kaporayı ödedim ve araç 1 haftaya kadar bana ulaşacak.
Neden Comfortline ya da Highline almadım ?
1-)Comfortline iç mekanda doyurucu olsa da dıştaki sadelik yerine Allstar'daki nispeten sportif duruşu tercih etmem.
2-)Allstar'da Işık Görüş Paketini ekli olarak aldığım için Highline ile arasında donanım bazında bir iki ufak farklılık kalmasına rağmen 4 binlik fiyat avantajı sağlamam.
3-)Allstar'daki 17'lik Madrid jantlar ile koltuk döşemelerine duyduğum hayranlık. :000108-medium:
Neden dizel almadım ?
1-)İzmir gibi çok aşırı trafik olmayan bir şehirde yaşamam.
2-)Aracı genellikle hafta sonları gezme amaçlı kullanmam.
3-)Yılda 15 bin kilometreyi mümkün değil geçemeyecek olmam. :000049-medium:
4-)İşe gidiş gelişlerde toplu taşımayı kullanmam.
Neden 150 Hp almadım ?
1-)125 Hp'nin hızlanmasının daha lineer olması ve ilk 2 viteste güç patlamalarıyla beraber devamlı patinaj çekme ihtimalinin doğmaması.
2-)125 Hp ile arasında tüketim noktasında büyük farklar olmaması.
3-)Fiyat avantajı.
Araç linkini koyduğum ilandaki araç ile tıpa tıp aynı olacak. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-allstar-383665019/detay
Herkese değerli tecrübelerini benimle paylaştıkları için teşekkür ederim. Kazasız belasız sürüşler...
Neden Comfortline ya da Highline almadım ?
1-)Comfortline iç mekanda doyurucu olsa da dıştaki sadelik yerine Allstar'daki nispeten sportif duruşu tercih etmem.
2-)Allstar'da Işık Görüş Paketini ekli olarak aldığım için Highline ile arasında donanım bazında bir iki ufak farklılık kalmasına rağmen 4 binlik fiyat avantajı sağlamam.
3-)Allstar'daki 17'lik Madrid jantlar ile koltuk döşemelerine duyduğum hayranlık. :000108-medium:
Neden dizel almadım ?
1-)İzmir gibi çok aşırı trafik olmayan bir şehirde yaşamam.
2-)Aracı genellikle hafta sonları gezme amaçlı kullanmam.
3-)Yılda 15 bin kilometreyi mümkün değil geçemeyecek olmam. :000049-medium:
4-)İşe gidiş gelişlerde toplu taşımayı kullanmam.
Neden 150 Hp almadım ?
1-)125 Hp'nin hızlanmasının daha lineer olması ve ilk 2 viteste güç patlamalarıyla beraber devamlı patinaj çekme ihtimalinin doğmaması.
2-)125 Hp ile arasında tüketim noktasında büyük farklar olmaması.
3-)Fiyat avantajı.
Araç linkini koyduğum ilandaki araç ile tıpa tıp aynı olacak. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-allstar-383665019/detay
Herkese değerli tecrübelerini benimle paylaştıkları için teşekkür ederim. Kazasız belasız sürüşler...