Bmw 1.16 d joy kullanıcısıydım, babamın ısrarıyla geçen hafta golf 1.6 TDI DSG Highline tam dolu paketinden aldık. Bu markanın yabancısıyım, otomatik vites olmasına rağmen vites geçişlerinde ses duyuyorum bu normal mi? Gaza bastığımda araba toparlanamıyor bi de auto hold tuşu var ki evlere şenlik. Bmwden farklı ön sensörü var fakat kamerası hem kötü hem çıkarken ses çıkarıyor
Babam dahil insanların bu kadar tutkunu olduğu golfun yüzeysel olarak tutkunu olunacak özelliklerini söyleyebilir misiniz?
Değerli Hocam
Sanırım kızgınsınız...
Kızgınlığınız mesajınızın satırlarında ve satır aralarında ve hatta her yanına saçılmış...
Nasıl ki zorla güzellik olmazsa size Babanızın sizden iradeniz dışında aldığı ve yerine verdiği Golf'ü size sevdirmek mümkün olmaz.
En azından ben öyle düşünüyorum.
Kızgınlığınız geçtikçe;
Ya da öğrenilmiş çaresizlik duygusuyla tanışıp samimiyetinizi ilerlettiktrn sonra size söyleyeceklerim olabilirdi.
Eğer duygu durumunuz beni anlamaya hazır olsaydı mesela;
orta ve orta üst gelir gurubunun kendi boyunu aşmadan ve sınıfında kalarak premium hissini sonuna kadar değilse bile yarı nubuk ve özellikle krem rengi koltuklarda başlayarak kapısını kapattığınız anda dış dünya ile adeta irtibatını kesilmesi ile devam eden bir çok detayda hissetmesi.
Tüm gelir gruplarında kimse parasını sokaktan bulmaz ama Golf alanlar bütün bayileri araştırmadan ve enine boyuna soruşturmadan sadece rengini beğenerek veya "Ayyyy ne şiriiiin" dendiği için alınacak arabalar kategorisinde değildir. Diğer bir deyişle alınmadan önce ciddi araştırma yapılan ve her kuruşu defalarca kere hesap edilen araçlar arasındadır; yani tam bir verilen her kuruşu hak eden detaylara sahip f/p araçtır.
Alan ve kullanan ciddi bir kitle teknik detaylara hakim olan bilinçli tüketicilerden oluşur. Sadece bunun için bile alınabilir.
şu an sizin değil de babanız için önemli olan "daha az dikkat çekecek" veya "low profile" olarak özetlenebilecek ama konfor ve güvenliğinden ödün vermeyecek bir araç olmalıysa Golf tek adres.
Yine sizin için önem listesinde listeye bile girmeyebilecek "ikinci el gücü" tercih edilmelidir nedeni olabilir.
Diyecektim ama demeye gerek yok.