- İsim
- aRif
Sevgili Dostlar; bugün son zamanlarda çok yaktığını düşündüğüm, 1,6 tdi-dsg aracımı ilk yıl bakımına götürdüm (13,600) km de.TDİ aldık çok bineriz diye TSİ varken daha fazla biniyorduk boşunamı aldık diye düşünmüyor değilim. İstanbul'da ismi lazım değil bir vw yetkili servisinden randevumuzu aldık gittik karşıladılar aracı teslim ettik.ve ön söför tarafı sileceğimden ve arka sileceğimden aldığım günden beri memnu değilim dedim değişim yapamayız dediler.garantisi 1 aymış ok dedik ücretle değiştirmek istemedik kaldı. soğuk havalarda önden gelen gıcırtıyı dedim yağlama yaparız efendım dediler.8,30 da teslim ettim 15:00 gelip alabılırsınız dedi 14:00 bağladık.servis danışmanı arkadaş nazik olmaya çalışarak çay kahve içermisiniz diye sordu olur bir çay alırım dedim bir daha sordu. olur dedim teklif var ama ikram yok bende baktım çay gelmiyor kalktım....Aracı teslim aldık malum servis danışmanı arakadaşlar mükemmel hizmet verdiklerini düşünüp efendim mükemmel derseniz memnun oluruz ankete dedi tabi dedim bende.aracı aldım dıştan bir su tutup silmişler yarım yamalak içine bir hava bile tutmamışlar bardaklıkdaki toz bile duruyordu. eyvallah dedik.biraz bindim aracın gerçekten çekişi farketti yakıt için erken ama 7,4 lerden 6,9 lara düştük. teker basınçlarını 31 ps ye ayarladık dedi ben 35 psi yazıyo dedim efendim 35 psi aşırı yükleme yaparsanız yapın dedi.onuda öğrendik.
Esas meseleye gelince . işçilikte yüzde 10 indirim yaptılar 18 tl....Servis bakım fiyatı : 635,44 tl tuttu.. biraz bilgilendirme biraz da tecrübe olsun diye paylaşmak istedim...
Esas meseleye gelince . işçilikte yüzde 10 indirim yaptılar 18 tl....Servis bakım fiyatı : 635,44 tl tuttu.. biraz bilgilendirme biraz da tecrübe olsun diye paylaşmak istedim...