silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
Değerli Hocam;Arkadaşlar merhaba, Uzun zamandır 1.2 comfort manuel golf bakıyorum. Düşündüğüm opsiyonlardan dolayı sıfır almayı planlıyorum.
-1.2 comfort manuel
-sunroof
-durban ve spor yay
-bixenon uled far
-sürüş konfor
-5,8" medya
bunlarda karar kıldım diyebilirim. acaba bu kadar doldurmak satarken zarar ettirir mi diye aklıma geliyor fakat şöyle bir hesap yaptım;
-u-led ve sunroof farkı her zaman eklenebilir bunlar her modelde fark çünkü,
-durbanı 16" dover ile takasa koysam anında gider diye düşünüyorum,
-sürüş ve 5,8" için zaten vereceğim fark sanırım 1500tl civarı tutacak (yanılıyor olabilir) o da highline almaya değecek bir fark değil.
SILVER hocam yukardaki opsiyonlar ile fiyat konusunda yardımına ihtiyacım var, comfort donanımlar çıkıp yukarıdaki ekleyince son fiyatı tam kesitremiyorum?
Teşekkürler
Öncelikle Hoşgeldiniz.
Golf 1.2 TSI BMT 105 PS Comfortline.........................................................:58.600 TL
Sürüş konfor paketi (Hız sabitleyici, ön ve arka park mesafe sensörleri) ......: 1.520 TL
18 Durban Alüminyum Jantlar 7.5JX18_Lastikler 225/40 R18........................: 1.900 TL
Tam boy çelik stepne (düşüldükten sonra) ................................................: -176 TL
Yer tasarruflu stepne(1G6).......................................................................: 118 TL
Panoramik Açılır Cam Tavan.....................................................................: 3.100 TL
Bi-Xenon farlar ve LED gündüz sürüş farları ..............................................: 3.315 TL
Composition Media 5.8 inch ekran Bletooth arayüzü
(5 inch Composition Color düşüldükten sonra) ZCA....................................: 982 TL
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Anahtar teslimi Liste fiyatı(İndirimsiz)................................................................:69.359 TL
Anahtar teslimi Liste fiyatı(%3 Kampanya indirimli).............................................:67.278 TL
Ben derim ki; bu güzelliğe elektrikli katlanır aynalar yakışır.
Anahtarın açma veya kapatma tuşuna basınca zzzzzzt diye açılır ve kapanır.
sıkışık yollarda aynalarınıza çarpmalarını engellersiniz.
Her park ettiğinizde aracın etrafında dönüp durmazsınız.
Elektrikli katlanır aynalar...................................................Kodu:6XQ........: 872 TL