Oncelikle belirteyim, gti çift u led ve led sinyal yoktur. Gti orjinal far almak istiyorsanız tek u ve normal sinyal olur. Çift u led alacaksanız gri şeritli olur, ama kırmızı şerit çekilebilir.
Sari sitede vag store ali delen diye aratın ilanlar arasında far da dahil bircok orjinal urun var.Sa arkadaşlar GTİ çift u led sinyalleri ledli ve GTİ ön tampon almak istiyorum sizin önereceğiniz satan yer var mı
Ek olarak ender elektronigin sitesindede tum orjinal urunler mevcuttur.Sa arkadaşlar GTİ çift u led sinyalleri ledli ve GTİ ön tampon almak istiyorum sizin önereceğiniz satan yer var mı
Sanırım bunlar orjinal degiller.orjinal olanların fiyatları daha yuksek.ben olsam bu ise gireceksem ve bu fiyatları vermeyi goze almissam orjinalden sasmam.tabi karar sizin yinede338724936 bide bu var nasıl acaba bunlar
Bu urunlerde orjinal degil.bu kadar para verdikten sonra ileride nasil biseyle karsilasacaginiz belli olmaz bence orjinal dusunun.ender elektronigin sitesinde tum urunler mevcut.detaylariyla oradan inceleyebilirsiniz.Teşekkür ederim kardeşim bide sahibinden tampon ilan no 384787304 paşaoğlu bu mu far ilan no 344642664 bunlar nasıl