Teşekkür ederiz.araç motorundan ses geliyor diye araştırırken bu forumu buldum... güzel paylaşımlar gerçekten....
Eğer iki bin devir civarında bu sesi duysaydık cevap hazırdı.1 dakika önce, LionKing yazdı:
valla hocam 2 3 hafta önce bit tıs tıs sesi geliyordu araç 9 aylık 1.6 tdi bu günde kayış sesi var cıyk cıyk tıslamayla beraber. servis tıslamaya normal dedi şimdi de kayış sesi gibi bilya sesi gibi bişey gelmeye başladı tıslamayla beraber. az önce videosunu çektim. belki sizi fikriniz vardır. teşekkür ederim.
Hocam araç daha 10 binde sıfır aldım 2016 mart da tıslama ve şimdide bu başladı..Eğer iki bin devir civarında bu sesi duysaydık cevap hazırdı.
Ancak bu ses rölantide duyuluyor.
Sanki yağsız rulman gibi...
Hocam Araç km.de?
Hocam açık konuşayım normal değil. Bildiğin kuş var motorda. Başka araç inceleyin orada bu ses yoktur.valla hocam 2 3 hafta önce bit tıs tıs sesi geliyordu araç 9 aylık 1.6 tdi bu günde kayış sesi var cıyk cıyk tıslamayla beraber. servis tıslamaya normal dedi şimdi de kayış sesi gibi bilya sesi gibi bişey gelmeye başladı tıslamayla beraber. az önce videosunu çektim. belki sizi fikriniz vardır. teşekkür ederim.
Ben de 2000 devirde vardı bu kuş sesi küçük bir parça ekleyip çözdüler. Önemli bir sorun olmasa da beni rahatsız etti. Geçmiş olsun.Hocam araç daha 10 binde sıfır aldım 2016 mart da tıslama ve şimdide bu başladı..
Evet zaten daha önce yokdu babamın eski renaultda da bu sesten vardı kayış sesiHocam açık konuşayım normal değil. Bildiğin kuş var motorda. Başka araç inceleyin orada bu ses yoktur.
Ben de 2000 devirde vardı bu kuş sesi küçük bir parça ekleyip çözdüler. Önemli bir sorun olmasa da beni rahatsız etti. Geçmiş olsun.
Değerli üstadlarım ne dersiniz?Hocam araç daha 10 binde sıfır aldım 2016 mart da tıslama ve şimdide bu başladı..
Peki bu tıslama sesi için ne diyorsunuz tıs tıs sizin araç da da varmı soğukken özellikle. servis normal dedi.Ben de 2000 devirde vardı bu kuş sesi küçük bir parça ekleyip çözdüler. Önemli bir sorun olmasa da beni rahatsız etti. Geçmiş olsun.