Evet güzel bir opsiyon kesinlikle lafım yok, ben de alırken çok istedim sunroof tungsten gri ve geri görüş kamerası ile aldım. Ama şu bir gerçek, yağmurda çamurda kullanamıyorsunuz. Kaldı ki ben biraz titiz bir insan olduğum için çoğu zaman tam anlamıyla açmıyorum, mahalle aralarında vs çok toz toprak düşüyor arabanın içine. Ha kullanılıyor mu illa ki kullanılıyor, kesinlikle verilen para boş değil. Acele etmeyin, Türkiye içinde her bayiyi arayın. Hazır olması gerekmez teslimatta olan araçlar da olabilir ben aracımı 1 ay bekledim fabrikadan gemiye aktarılacağı dönemdeydi. Mesela 18' durban jant opsiyonu almamam benim için hayal kırıklığı oldu, aracı çok değiştiren bir opsiyon ve sonrasında keşke deyip durdum, sonradan alınabiliyor bu tarz şeyler tabi ama biraz tuzluya mal oluyor. İmkanınız varsa durban, cam tavan, u led kombinasyonunu araştırın, zor ama belki bulunabilir, kaldı ki U Led'li hazır araç bulmak çok çok zor Allstar dışında. U led'i de geçerseniz Durban için de mutlaka soruşturun, olmadı elinizdeki hazır seçeneklere yönelin derim.