- İsim
- Yunus Emre
en iyi kasko ve sigorta şirketi hangisi parası mühim değil layıkıyla işini yapan
Moderatör tarafında düzenlendi:
Değerli Uğur Hocam;Uğur Hoca dedi:Merhaba bilgi ve tecrübelerinden ziyadesiyle istifade ettiğim değerli arkadaşlar,
Daha önce Comfortline mı Highline mı? Gece mavisi mi? Pasifik mi? derken sizlerin de sayesinde Gece Mavisi açılır cam tavan + Led zenonlu aracımın satın alım işlemlerini başlattım.
Şu sıralar en büyük meselem hangi kasko olmalı. Daha önce Silvershadow mahlaslı eşsiz tavsiyeleri okuyarak ( kendisine tekrar çok teşekkür ediyorum ) bayi anlaşmalı ve yüksek teminatlı bir kasko olması gerektiğini anladım. Bu kriterlere göre mesela Anadolu Sigorta iyi gibi. Siz ne dersiniz? Somut bir şirket öneriniz var mı acaba? Bir de trafik sigortası tüm şirketler için standart mı? Burda da bayi anlaşması önemli mi sizce? İstanbul'da yaşadığım için çok bayi seçeneği var ama yine de bazı şirketler nerdeyse her bayi ile anlaşmalı kimisi ise tek tük anlaşmaya sahip örneğin Aviva. Trafik sigortası için bayi bana 600 TL verdi Ergo şirketinden. Sizce poliçesini okuyup mukayese etmeli miyim?
Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Uğur Hocam,Orhan Hoca dedi:uğur hocam mesajınızı birlesik konuya aldım buradan devam edelim.Merhaba bilgi ve tecrübelerinden ziyadesiyle istifade ettiğim değerli arkadaşlar,
Daha önce Comfortline mı Highline mı? Gece mavisi mi? Pasifik mi? derken sizlerin de sayesinde Gece Mavisi açılır cam tavan + Led zenonlu aracımın satın alım işlemlerini başlattım.
Şu sıralar en büyük meselem hangi kasko olmalı. Daha önce Silvershadow mahlaslı eşsiz tavsiyeleri okuyarak ( kendisine tekrar çok teşekkür ediyorum ) bayi anlaşmalı ve yüksek teminatlı bir kasko olması gerektiğini anladım. Bu kriterlere göre mesela Anadolu Sigorta iyi gibi. Siz ne dersiniz? Somut bir şirket öneriniz var mı acaba? Bir de trafik sigortası tüm şirketler için standart mı? Burda da bayi anlaşması önemli mi sizce? İstanbul'da yaşadığım için çok bayi seçeneği var ama yine de bazı şirketler nerdeyse her bayi ile anlaşmalı kimisi ise tek tük anlaşmaya sahip örneğin Aviva. Trafik sigortası için bayi bana 600 TL verdi Ergo şirketinden. Sizce poliçesini okuyup mukayese etmeli miyim?
Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
zorunlu sigorta limitleri standart hocam. burada önemli olan en uygun teklifi vereni bulmanız. malum son zamanlarda iyice arttırdılar. ben axa dan aldım en uygun 365 tl. 1000 tl üzeri teklif veren bile var. 58000 tl lik tazminat miktarıdır hocam. standart.
kasko olayı için yukarıda geçen attığım mesajı okursanız yaşadıklarım az çok fikir verebilir.
Göktuğ hocam zaten param yok kasko yaptıramadımgdervisoglu dedi:@MSE Muhammed Hocam,
En iyisinin ise Ak sigorta olacağını söyleyenleri kastediyorum.
En iyisi diye bir şey yok.. Elbet bazı şirketlerin teminatları daha güçlü olabilir, bazı şirketler her branşta poliçe yapmayabilir..
https://www.sikayetvar.com/gunes-sigorta
https://www.sikayetvar.com/aksigorta
https://www.sikayetvar.com/anadolu-sigorta
https://www.sikayetvar.com/axa-sigorta
Bir de şu var ki, şikayetleri tek taraflı değerlendirmemek lazım.
Teminatlarında, hasarı ile ilgili teminatı olmamasına rağmen, asan kesen nice müşteriler var. Ben poliçe yaptırdım hasarım ödenmiyor! Acentesinin bir hatası yüzünden kaynaklanan teminat eksikliğinden şikayet eden müşteriler var. Kendinin yaptırdığı poliçeyi bir kez bile açıp okumamış..
Süpriz olsun istedim Orhan Abi Beğendiğine çok sevindim Senin gibi değerli bir abime az bile ne yapıyorum ki s=aşkOrhan Hoca dedi:bak bak kardeşime bakın benim.
o kadar ilgilendi kasko sigortamı dün yaptı. dün öğleden sonra kargoyla evraklarımı ücretsiz gönderdi. şu an geldi paket. ben iki sayfa kağıt beklerken kırtasiye ve kaza tutanakları bile göndermiş.
ilgi alaka ve değer vermenin son noktası. teşekkürler göktuğ. s=friendship s=s15
@gdervisoglu
Hocam eğer aracın standart donanımında varsa, ayrıca belirtmenize gerek yok :'(rfncskn dedi:@Orhan Hoca
Orhan hocam kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum.. Sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra aklımda bir soru oluştu highline donanım paketli araca kasko yaptırdığımızda bi zenon led stop katlanır ayna için ki bunlar standartı paketin sözleşmede belirtmek gerekir mi herhangi sorun olduğunda tutup halogen far taktırmasın sikorta şirketi teşekkürler :?
@gdervisoglu