@EMRAH ATTSarkadaşlar aliekspresten aldığım ürünü düzgün bir şekilde takmam için bagaj üst stop nasıl sökebilirim bilen var mı ?
Ben söktüm defalarca bi kredi kartını dışarıdan stobun kenarından sok ve dışarı doğru ittir. Gayet kolay takması da öyle.arkadaşlar aliekspresten aldığım ürünü düzgün bir şekilde takmam için bagaj üst stop nasıl sökebilirim bilen var mı ?
Ne aldınız takmak için?arkadaşlar aliekspresten aldığım ürünü düzgün bir şekilde takmam için bagaj üst stop nasıl sökebilirim bilen var mı ?
Aynını yaptım kredi kartım kırıldı rica etsem resim atabilir misinBen söktüm defalarca bi kredi kartını dışarıdan stobun kenarından sok ve dışarı doğru ittir. Gayet kolay takması da öyle.
bunu takmak için stop lambasını sökmenize gerek yok bilginiz olsun.. Direk lambanın üzerine yapıştırabilirsiniz) ama takamadım
Belki doğru ama tam oturtamadım sökebilirsem daha iyi olacakbunu takmak için stop lambasını sökmenize gerek yok bilginiz olsun.. Direk lambanın üzerine yapıştırabilirsiniz [emoji6]
Bagaj kapağını açın.. daha rahat takacaksınız emin olun Aynısı ben denedim ve oldu.. Fotolarını akşam yüklerimBelki doğru ama tam oturtamadım sökebilirsem daha iyi olacak