Bora Güven
Üye
Hocam canınızı sıkmayın. Boyasız düzeltme yapan yerler rahatlıkla düzeltecektir. Çok ufak bir şey gibi görünüyor.Bu gün aracımı ücretsiz otoparka bırakıp gittikten sonra sol arka kapıda yaklaşık 5 cm çizgi şeklinde göçüge rastladım aslında sağ tarafta olsa bu kadar önemsemicem ama sol taraf olunca arabaya bindiğimde canımı sıkıyor bunu nasıl sorunsuz çözebilirim
Ekli dosyayı görüntüle 8939
Değerli Hocam@yusuf bey aslında ufak bir şey ama sürekli gözüm oraya kayıyor bir kaç kişide vakumlanırsa kötü olablir gibi konuştular ne yapacam bilemiyorum
6nci sanayi sitesinde boyasiz gocuk duzeltme yapan cok samimi bi arkadasim var murat abi.onerebilirim.
Çok teşekkür ediyorum Fırat Hocam6nci sanayi sitesinde boyasiz gocuk duzeltme yapan cok samimi bi arkadasim var murat abi.onerebilirim.
Ancak diger arkadaslarin da dedigi gibi cok ta goze batan bi yer degil bence de.bana sorarsaniz o göçükle yasamaya alisin kaş yaparken goz cikartmasinlar..
Bu gün aracımı ücretsiz otoparka bırakıp gittikten sonra sol arka kapıda yaklaşık 5 cm çizgi şeklinde göçüge rastladım aslında sağ tarafta olsa bu kadar önemsemicem ama sol taraf olunca arabaya bindiğimde canımı sıkıyor bunu nasıl sorunsuz çözebilirim
/monthly_2017_01/IMG_0544.thumb.JPG.71f753a7529d4201ebd5984fd08a1162.JPG