muslumbingollu
Üye
Arkadaslar lastiklerimi her seferinde 32 yapıyorum aradan bir ay gecince tüm lastikler 25 lere düşüyor fakat araba beni hiç uyarmıyor neden acaba?
Müslüm hocam tüm lastikler aynı anda inince uyarmıyor.Set edıyorum hocam 22 de bile uyarmadıgı oldu
Değerli HOcam aracı ilk aldığınızda haftada bir kezArkadaslar lastiklerimi her seferinde 32 yapıyorum aradan bir ay gecince tüm lastikler 25 lere düşüyor fakat araba beni hiç uyarmıyor neden acaba?
Cok saol hocam [emoji1374]Değerli HOcam aracı ilk aldığınızda haftada bir kez
Bir yıl sonunda iki haftada bir kez
iki yıl sonunda ise ayda bir kez tüm lastikler basınç kaybettiğinden basınçları kontrol edilmeli.
Yakıt tüketiminde ani artış ve fren ya da yol tutuş gücünde azalma ile kendisini belli eder.
Tüm lastikler indiğinde sistem algılayamaz
Nasıl yani hocam bizim arabalarda yokmu lastik basınç sensörühava sıcaklığı değiştikçe lastik basıncıda değişir. Belli aralarla ve ani sıcaklık değilimlerinde bakmanız lazım. Lastik basınç sensörü yok bizim araçlarda esp den dönüş sayılarına bakılıyor. Hepsi aynı olduğunda da anlaşılmıyor haliyle.
İsim ve özellik olarak var. Ancak her lastikçe ayrı ayrı basınç sensörleri yok. Dönme sayılarına bakılarak değişik değer teker için uyarı veriyor. Sizde tüm lastikler indiği için değişik olan olmuyor hepsi aynı oluyor dolayısıyla uyarı vermiyor araç.Nasıl yani hocam bizim arabalarda yokmu lastik basınç sensörü
En guzel acıklamaydı hocam cok saolasın [emoji1374]İsim ve özellik olarak var. Ancak her lastikçe ayrı ayrı basınç sensörleri yok. Dönme sayılarına bakılarak değişik değer teker için uyarı veriyor. Sizde tüm lastikler indiği için değişik olan olmuyor hepsi aynı oluyor dolayısıyla uyarı vermiyor araç.
Rica ederim Hocam.En guzel acıklamaydı hocam cok saolasın