bakım esnasında verilen ödünç araç

41HU367

Üye
İsim
YLDRM41
aracımı 15 gün sonra ilk bakıma kocaeli ark otoya götüreceğim.ilk servis deneyimim olacak.dikkat etmem gerekenler nelerdir.ödünç araç talebindede bulundum bu ücretlimidir nasıl bi araç verecekler modeli v.b

bilgisi olan arakadaşlar yardımcı olursa sevinirim.şimdiden teşekkürler

Hocam ikame araç konusunda ne yazık ki talep tek başına yeterli olmuyor. Serviste boşta hangi araç varsa onu veriyorlar. Genelde de araç olmuyor. Ben iki kere ikame araç aldım biri makyajlı Polo diğeri acil servis aracı Leon Variant'dı. Yoğun ısrar sonucu almıştım. İkame araç için ekstra bir ücret talep edilmiyor. Kullandığınız kadar yakıtı ekleyip teslim ediyorsunuz. 

Ayrıca aracımı servise ne zaman bıraksam ilk olarak aracı asla yıkamamalarını söylerim.

@41HU367

Bende serviste yıkatmıyorum aracı bakımda. 

Bir de oranın ki nasıl bilmiyorum ama benim gittiğim servisin aynaya asılan kokuları çok güzel, her gidişimde 3-5 tane alıyorum mutlaka unutmazsam. :)  

randevuyu internetten aldım indirim yapılacağı söylendi ama net bi şey söylemediler sitede 655lira gözküyor.ne kadar indirim yapılıyor

araç yıkamayı bende istemedim.eğer kısa sürerse bekliyeceğim ama uzun sürerse biraz zorlucam çünkü servis çok ters bana 2 araç değiştirmem gerekecek dahası epey vakit gidicek

ikame araç olayını kaldırdılar, yerine uygun fiyatlı kiralama seçeneği getirdililer. Fiyatı arttırmadılarsa 70TL civarlarına beetle veya passat veriyorlardı.

Geri
Üst Alt