Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhabalar herkese. Aracımdaki cam tavan perdesi yer çekimine doğru aşağı sarkmış durumuda. Çözümü nedir acaba? Cam tavanın komple sökülmesine gerek var mi ?
Resim vs paylaşırsanız bir bakalım, tavan döşemesi ıslak bezle, yada sıvı döşeme temizleyicilerle silinince yapışkan yapısı kaybolup sarkmalar olduğu söyleniyordu ama sizinki biraz daha farklı sanırım...
Bir döşemeciye götürüp kaliteli bir malzemeyle yapıştırtmak gerekli... Aracınızın garantisi var ise bi yetkili servisi yoklayın derim ama nasıl bir senaryo çıkarırlar bilemiyorum... Yıkamacıların kullandığı malzemeler; döşemenin tavana tutan malzemesinin özelliğini kaybettirdiği için bu tarz sarkmalar malesef olabiliyor..
Bu gibi durumlar büyük olmasa da can sıkıcı. tahminimce silmek isterken baskıyı fazla yapıp esnekliğini bozmuşlar ve sarkma oluşmuş. bek şahsen oralara dokundurtmuyorum kendim hallediyorum.
@Ender Bilsem öyle sarkma falan olucak hiç ellettirmem bile de maalesef bununla öğrenmiş oldum.Insallah cam tavan sökülmesi gibi şeylerle karşılaşmam yarın .