Cam tavan Perde Sarkmasi

Striker02

Üye
İsim
Cihad
Arkadaşlar merhabalar herkese. Aracımdaki cam tavan perdesi yer çekimine doğru aşağı sarkmış durumuda. Çözümü nedir acaba?  Cam tavanın komple sökülmesine gerek var mi ?

Resim vs paylaşırsanız bir bakalım, tavan döşemesi ıslak bezle, yada sıvı döşeme temizleyicilerle silinince yapışkan yapısı kaybolup sarkmalar olduğu söyleniyordu ama sizinki biraz daha farklı sanırım...

@Yasin benimki de ortadan sarkti. Eşim yikamaciya verdikten sonra oldu dedi. Çözümü nedir acaba ? Kapatıp açmada da hafif takılıyor gibi

Bir döşemeciye götürüp kaliteli bir malzemeyle yapıştırtmak gerekli... Aracınızın garantisi var ise bi yetkili servisi yoklayın derim ama nasıl bir senaryo çıkarırlar bilemiyorum... Yıkamacıların kullandığı malzemeler; döşemenin tavana tutan malzemesinin özelliğini kaybettirdiği için bu tarz sarkmalar malesef olabiliyor..

@Yasin Muhtemelen yikamacida oldu galiba. Yapıştırma işini nasil yapıyorlar. Perde esnekliğini kaybetti daha doğrusu. 

Onlar daha iyi bilirler, bi döşemeciye baktırın siz, size daha iyi bilgi verirler.

@Yasin Hmm ok tşk ederim .Yarin için randevu aldim.Bakalim ne diyecekler yarın sonucunu söylerim. 

Rica ederim,  :'(  tekrar geçmiş olsun...

Öncelikle geçmiş olsun .

Bu gibi durumlar büyük olmasa da can sıkıcı. tahminimce silmek isterken baskıyı fazla yapıp esnekliğini bozmuşlar ve sarkma oluşmuş. bek şahsen oralara dokundurtmuyorum kendim hallediyorum.

@Ender Bilsem öyle sarkma falan olucak hiç ellettirmem bile de maalesef bununla öğrenmiş oldum.Insallah cam tavan sökülmesi gibi şeylerle karşılaşmam yarın . 

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt