muslumbingollu
Üye
Yeni fiyatlar dogrumu hocalarım gözlerim yanılıyormu? Higline 1.4 cam tavanlı liste fiyatı 111 bin ? !!!
Aynen hocam simdi satsam yenisini almak icin 30 bin eklemem lazım daha arabam bir yılını doldurdu bu ne yahu!!!@muslumbingollu Mevcut araçlarla idare edicez artık kimse almazsa mecburen indirim olucak. Böyle gitmez çünkü . Ingilterede makyajlı golf bi öncekine göre daha ucuza satışa çıktı . Yazık vallahi bizim vatandasa
Hocam o hayal şuan için.suan araba piyasasini canlandirmanin tek yolu,hurda tesvigi ve otv indirimi olur.Misal 2009 daki gibi kisa sureli yuzde 15 e cekseler yeter.Yoksa bu fiyatlarla en azindan 2 yil firmalar buyuk zararlar ederler
sayın hocam satış temsilcilerine ben pek de güvenmiyorum satıştan konuştuğum bir arkadaş ohoo abi bizim satışlar süper hiç düşmez derken,servis danışmanı olan arkadaş abi işler en az yarı yarıya düştü demişti.o satıyoruz demeleride burunlarından kıl aldırmama politikasıHocam o hayal şuan için.
Geçenlerde mercedes te satış temsilcisi bir dostumla konuştum.
A B Serisi hariç.
C,
E,
CLS ve
jip tarzı modellerin satışları düşmüyor.
Hatta ocak ayı ortalamamız geçen seneye göre daha iyi diyor.
Burda etken sadece ötv değil, kur farkı daha çok etkiledi.
Ötv indirimi olsa dahi artık o eski fiyatlara araç almak hayal.
Öncelikli olarak ekonominin toparlanması, alım gücünün artması gerekiyor orta gelir düzeyi için.
Hocam arkadaş zaten. Yoksa burada bu bilgiyi paylaşmazdım.sayın hocam satış temsilcilerine ben pek de güvenmiyorum satıştan konuştuğum bir arkadaş ohoo abi bizim satışlar süper hiç düşmez derken,servis danışmanı olan arkadaş abi işler en az yarı yarıya düştü demişti.o satıyoruz demeleride burunlarından kıl aldırmama politikası