Yeni fiyatlar?!!!

Yeni fiyatlar dogrumu hocalarım gözlerim yanılıyormu? Higline 1.4 cam tavanlı liste fiyatı 111 bin ? !!!

Hocam siz 150'liğin fiyatına bakıyor olmayasınız?

Merhaba Hocam; Fiyatlar şuan için aşağıdaki gibi olup  Tavsiye edilen anahtar tesli fiyatlarıdır.

Golf 1.4 TSI BMT 125 PS DSGHighline108.200,00 TL 2017 model fiyatı

Golf 1.4 TSI BMT 125 PS DSGHighline100.700,00 TL  2016 model fiyatı hocam. 03/02/2017 Gücel hali ile

Elbette + Panaromik Açılır cam tavan da eklendiğinde bu rakamların üzerinde olacaktır :)  

İşte cam tavan gelince hocam dediğim rakam oluyor inanamadım biz ilerde nasıl araba alacagız rüya oldu bize :/

@muslumbingollu Mevcut araçlarla idare edicez artık kimse almazsa mecburen indirim olucak. Böyle gitmez çünkü . Ingilterede makyajlı golf bi öncekine göre daha ucuza satışa çıktı .  Yazık vallahi bizim vatandasa

@muslumbingollu Mevcut araçlarla idare edicez artık kimse almazsa mecburen indirim olucak. Böyle gitmez çünkü . Ingilterede makyajlı golf bi öncekine göre daha ucuza satışa çıktı .  Yazık vallahi bizim vatandasa
Aynen hocam simdi satsam yenisini almak icin 30 bin eklemem lazım daha arabam bir yılını doldurdu bu ne yahu!!!

Elbette böyle gitmeyecektir döviz fiyatları fahiş durumda normale inecektir hele ohal kalkıp başkanlık muhabbetleri de biterse sular durulur.indirim olmasa dahi ciddi iskontolar yapmadan bu fiyatlara pekte fazla satamazlar.

suan araba piyasasini canlandirmanin tek yolu,hurda tesvigi ve otv indirimi olur.Misal 2009 daki gibi kisa sureli yuzde 15 e cekseler yeter.Yoksa bu fiyatlarla en azindan 2 yil firmalar buyuk zararlar ederler

suan araba piyasasini canlandirmanin tek yolu,hurda tesvigi ve otv indirimi olur.Misal 2009 daki gibi kisa sureli yuzde 15 e cekseler yeter.Yoksa bu fiyatlarla en azindan 2 yil firmalar buyuk zararlar ederler
Hocam o hayal şuan için.
Geçenlerde mercedes te satış temsilcisi bir dostumla konuştum.
A B Serisi hariç.
C,
E,
CLS ve
jip tarzı modellerin satışları düşmüyor.
Hatta ocak ayı ortalamamız geçen seneye göre daha iyi diyor.

Burda etken sadece ötv değil, kur farkı daha çok etkiledi.
Ötv indirimi olsa dahi artık o eski fiyatlara araç almak hayal.
Öncelikli olarak ekonominin toparlanması, alım gücünün artması gerekiyor orta gelir düzeyi için.

Hocam o hayal şuan için.
Geçenlerde mercedes te satış temsilcisi bir dostumla konuştum.
A B Serisi hariç.
C,
E,
CLS ve
jip tarzı modellerin satışları düşmüyor.
Hatta ocak ayı ortalamamız geçen seneye göre daha iyi diyor.

Burda etken sadece ötv değil, kur farkı daha çok etkiledi.
Ötv indirimi olsa dahi artık o eski fiyatlara araç almak hayal.
Öncelikli olarak ekonominin toparlanması, alım gücünün artması gerekiyor orta gelir düzeyi için.
sayın hocam satış temsilcilerine ben pek de güvenmiyorum satıştan konuştuğum bir arkadaş ohoo abi bizim satışlar süper hiç düşmez derken,servis danışmanı olan arkadaş abi işler en az yarı yarıya düştü demişti.o satıyoruz demeleride burunlarından kıl aldırmama politikası

sayın hocam satış temsilcilerine ben pek de güvenmiyorum satıştan konuştuğum bir arkadaş ohoo abi bizim satışlar süper hiç düşmez derken,servis danışmanı olan arkadaş abi işler en az yarı yarıya düştü demişti.o satıyoruz demeleride burunlarından kıl aldırmama politikası
Hocam arkadaş zaten. Yoksa burada bu bilgiyi paylaşmazdım.
Mercedes st si olmasına rağmen bmw aldığını bile benimle paylaşmıştır.
[emoji3]

Arkadaşlar bugün yeni seat leon'u görmek için doğuş oto esenyurt'a uğradım.

yeni kasa leon 1,0 tsi 80 küsür ( rakamı unuttum) 

yeni kasa leon 1,6 tdi dsg 105 bin fiyat yazmışlar.

yanında eski kasa (bence bu araç makyajsız daha güzel) 1.4 150'lik fr 86 bin  full dolu araç  ( yeniyi kim ne yapsın dedirttiriyor) 

Benim bildiğim makyaj araçların yüzü eskidiği için diğer araçlara karşı cazibesini yitiren araçların albenisini arttırmak için yapılır. Şimdi şunu anlamaya çalışıyorum 

1 ay önce 1,6 tdi araç için  66 bin lira kampanya yap,

1 ay sonra aynı araç için  95 bin fiyat çek.

2017 hiç gelmese olurmuş. Seat leon fp aracı olmaktan çıkmış.

Benim aklım kesmedi. Aracın üstüne yarım araba fiyatı ekle sür piyasaya yerse,! neymiş makyaj yapmış. :-

Alana hayırlı olsun.   

Geri
Üst Alt