0 aldıgım aractaki arka tampon göçüğü

ugurrr

Yeni Üye
İsim
Ugur
Selamlar arkadaslar. Temmuz ayında aldıgım aracımda 1 hafta sonra arka tampon plakalıgın altında ufak bir gocuk tespit ettim. Bayiye gittigimde bunun kendimden kaynaklandıgını soylediler ve duzeltmek icin ekstra para talep ettiler. Bende bunun uzerine pek belli olmayan gocugun durmasına karar vermistim. Gecen gun arabayı ilk aldıgım gun daha plakaları takılmadan once showroomda cektigim fotolarını inceledigimde gocugun oldugunu farkettim.(GOLF G HARFININ ALTINDA) Bu farkındalıktan sonra nasıl bir yol izleyebilirim arkadaslar?

IMG-20160628-WA0016.jpg

IMG-20160628-WA0029.jpg

IMG-20160628-WA0011.jpg

Hiç uğraşmayın bayiyle servisle işinin ehli boyasız göçük düzelten biri 15 dk'ya on numara hale getirir maksimumda 50 lira maliyeti olur şu iş için polemiğe girmeye kendinizi sıkıntıya sokmaya değmez diye düşünüyorum iyi forumlar

Öncelikle geçmiş olsun Hocam. Aracınızı Alırken keşke her tarafını kontrol edip alsaymışsınız. malum bu gibi küçük kazalara arçların taşınma vsdurumlarında olabiliyor.

Gelelim resimlerle ifade etmiş olsanız da bunun sizin hatanız olduğunu savunan tiplere... 

Şu bir kez daha kanıtlanmıştır  ki bu tarz küçük bir problemin bile arkasında duramayan servis ve çalışanlarının olması Ülkemiz adına gerçekten çok üzücü. Araclarımıza ne hayallerle ,binlerce lira ödeyelim alalım ( alana kadar bizden iyisi yok) arkasından ise vurdumduymaz ilgisiz servis ve firma çalışanlarının sorumsuzluklarını ayrıca çekelim...Allah Korkusu lazım insanlarımıza bu aracı acaba kendine yada bir yakınına satsalardı ne cavap verecekti çok merak ediyorum.

Hocam size tavsiyem Temiz Ustaluğı olan bir Göçük düzeltme yada inceci diye tabir edilen bir esnafa başvurmanız. sıfır gibi olacaktır emin olun.

Tekrardan geçmiş olsun Selamlar Saygılar .

Geçmiş olsun, nazarlık olsun diye düşünün, hiç canınızı sıkmayın,

Geçmiş olsun hocam.Başının gözünün sadakası olsun.

Geçmiş olsun, ufak bir detay ama servis arkasında durmamış, şimdi bu fotoyu da sunsanız Zaman geçti gibi bin dereden su getirecekler, söylendiği gibi sadakanız olarak görün, dışarıda çok hesaplı şekilde halledebilirsiniz.

Açıkcası bu benim başıma gelmiş olsaydı, o bayiyi de, bana siz sorumlusunuz diyen kişiyide orada baya bozmuştum. Herşey malı satana kadar, maldan memnun olana kadar olmalı. Benim güzel ülkem(!) acaba bunu ne zaman uygulamaya sokacak?

Ben sizin yeriniz de olsam bu fotoğrafları size, o şekilde sizin sorumluluğunuz deyip ücret talep eden kişiye göstermeniz. Benim yapım gereği böyle şeylere hiç tahammül edemiyorum.

Yine de hakkınız da hayırlısı olsun. Geçmiş olsun dilerim.
Sana bin kere katılıyorum. Tabiri caizse ÖTTÜRÜRDÜM o bayiyi :)  Seve seve ücretsiz yaptırırdım. Bir de terim soğusun diye ücretsiz bakım isterdim  :000177-medium:

Hocam öncelikle geçmiş olsun taşıma durumunda bu tip şeyler olabiliyor servisin pire için yorgan yakması da anlaşılabilir bir durum değil.

Şöyle bir olay anlatayım, geçen Kütahya demoto da bulunduğum sırada sıfır km caddy indiriyorlardı tırdan. Araç tırın arka tarafının üst katındaydı. Tırın sağ hidroliği soğuktan donduğu için sadece sol hidroliği indirerek aracı, şu tabiri kullanmak istemiyorum ama maalesef  türk usulü araç neredeyse yan yatık bir şekilde tırdan indirmeye çalışıyorlardı. Yahu arkadaş kimsede demiyor ki bu araç devrilse kim verecek hesabını? Neyse indirdiler gencin bir araç sürüşü var 1.vites son devir hart hurt frenlemeler vs vs..Maalesef araç indirme esnasında böyle sorumsuz davranışlar sonucu bu tip kazalar yaşanıyor. "İnsan düzelmeden devlet düzelmez" diyerek sözlerimi noktalıyorum.

Bence hem Doğuş a fotoğrafı gönderip başvurmalı, hem de aldığınız yere gidip durumu göstermelisiniz. En azından sizi kandırdıklarını düşünmesinler. Eğer hala yetkili servis yaptırmam diyor ise veya sizin alternatif onarım ücretini nakit, parça, bakım vb. karşılamıyorum diyorlarsa siz de arkadaşların dediği gibi göçük düzeltmecide yaptırırsınız.

Ama bu olayın satıştan önce mevcut olduğunu kendilerine belgeleyin derim.

Canınızı da sıkmayın, bunları denetleyecek olanların bir yaptırımda bulunmamasının sonucunda insanımızın ahlak seviyesindeki bozulma bu maalesef.

Hocam öncelikle geçmiş olsun taşıma durumunda bu tip şeyler olabiliyor servisin pire için yorgan yakması da anlaşılabilir bir durum değil.
Şöyle bir olay anlatayım, geçen Kütahya demoto da bulunduğum sırada sıfır km caddy indiriyorlardı tırdan. Araç tırın arka tarafının üst katındaydı. Tırın sağ hidroliği soğuktan donduğu için sadece sol hidroliği indirerek aracı, şu tabiri kullanmak istemiyorum ama maalesef  türk usulü araç neredeyse yan yatık bir şekilde tırdan indirmeye çalışıyorlardı. Yahu arkadaş kimsede demiyor ki bu araç devrilse kim verecek hesabını? Neyse indirdiler gencin bir araç sürüşü var 1.vites son devir hart hurt frenlemeler vs vs..Maalesef araç indirme esnasında böyle sorumsuz davranışlar sonucu bu tip kazalar yaşanıyor. "İnsan düzelmeden devlet düzelmez" diyerek sözlerimi noktalıyorum.
Araç yerle temas edene kadar tek sorumlu tır şoförü hocam.
Bir tanıdığım bu işi yapıyordu hepsinin taşıma sigortası olmasına rağmen tutanakla uğraşmayıp şöförlerin maaşından kesiyorlardı.Arkadaş dikiz aynası sürtmesinden çok muzdaripdi.Hatta porche dahil vag gurup araçları taşıyorlardı ama doğuşa ait degil firma. Sonunda isyan edip işi bırakdı.
Bu doğuşun bulaştığı iflah olmuyor [emoji4]
Vag araçları ne kadar seviyorsam doğuşada bir o kadar kılım.

@ugurrr hocam geçmiş olsun. Bu bayilerin hep yaptığı yanına kalan bir davranış biçimi oldu. Ciddi anlamda bu konuda gevşek davranıyorlar herkes aman be okadar şey için canımı sıkmaya değmez diyerek uğraşmıyor, bayilerde bunu bildiğinden rahat rahat "kakalıyorlar" vuruk kırık araçları.. Elinizde belge var size ayıpli bir mal satılmış ki onlarda da muhtemelen Kamera kayıtları vardır. Bir Avukata danışmanızda fayda olacaktır. Herkes umursamayınca bunlara gün doğuyor servetlerine servet katıyorlar. 

Ben Cep telefonu işi yapıyorum adam 500 tl ye satın aldığı telefon 2 yıl sonra arıza yaptı diye satın aldığı mağazayı birbirine katıyor. Biz 100 bin tl verdiğimiz aracı bize ayıplı satmışlar aman uğraşma yaptır geç ufak bir şey canını sıkma diyoruz. Uğraş değerli kardeşim uğraşki İnsan düzelsin.. 

Sayın hocam geçmiş olsun.öyle bir hal aldı bu ticaret işleri bir çift çorap alırken bile kırk kere kontrol ediyoruz acaba bir özrü söküğü var mı diye.saygı yok sevgi yok anlayış yok empati yok herkes birbirini yağmalama derdinde. bence siz sabır dileyip ALLAH'a havale edin derim. tabi hukuksal boyutu da var lakin çok uğraşırsınız.

Arkadaslar cok tesekkur ederim ilginiz icin en kısa zamanda tekrardan servisle görüşüp sonuclarını size bildirecegim? 

Geri
Üst Alt