Bu komple set değil mi hocam? Led ve turuncu kısımlar.
Hocam bu set güncel kurla 1550 TL civarı yapıyor. Türkiye'de fiyatları araştırmadım doğrusu ama sanırım burda 2500 civarıydı doğru mu biliyorum. Buradan almak her türlü mantıklı sanırım.Evet komple set direk çıkarıp takılıyor. Kutu içeriği sağ ve sol diye 2 ana parça şeklinde
177 dolar kargo ücreti ve gümrük vergisini de eklemeyi unutmayın. Çin'den de alsanız 2500 lirayı buluyor zaten. Riske girmeye değmez bence.Hocam bu set güncel kurla 1550 TL civarı yapıyor. Türkiye'de fiyatları araştırmadım doğrusu ama sanırım burda 2500 civarıydı doğru mu biliyorum. Buradan almak her türlü mantıklı sanırım.
Haklısınız hocam, zaten aracımda bir sürü eksik var bunu en son yaptırırım büyük ihtimal.177 dolar kargo ücreti ve gümrük vergisini de eklemeyi unutmayın. Çin'den de alsanız 2500 lirayı buluyor zaten. Riske girmeye değmez bence.
Hayırlı olsun hocam, çok yakışıyor gerçekten. Sadece gündüz farı değişimimi oldu o fiyata yoksa komple far değişimi mi? Led de var sanırım sizin araçta.Ben geçen hafta yaptırdım İzmir'de 2400Ekli dosyayı görüntüle 9287
Hayırlı olsun Hocam çok yakışmış..Ben geçen hafta yaptırdım İzmir'de 2400Ekli dosyayı görüntüle 9287