Aşırı derece sınırlı fakat eğlenceli bi insan TR de göremediğimiz 2 3 model var sanırım videoda daArkadaşın VW bilgisi sınırlı ama eğlenceli bir video olmuş.
bende son zamanlarda videolarına denk geliyorum baya eğlenceli bi kişilik kendisi vw ile alakalı video olunca forumdada paylasmak istedimHocam adamın adı İlkay Zaman youtube da kanalı var amerikada araba fiyatlarından tut herşeyi kendi diliyle anlatıyor. Her zaman izlerim çok eğlenceli bir insan.
Hocam oyle bakmamak lazım olaya soyle düşünün ortalama 2000 tl maas alsanız yılda 24000 tl yapar. Orada 2000$ alsanizda 24000 $ yapar.Şimdi bu para ile orada araba alabiliyorken biz en az 3 katı kadar para biriktirmemiz gerekiyor.gezmiş kadar olduk yanlı fiyatlar çok ucuz değil 4 tl ye varan ülkemizdeki dolar 28-36 dolar arası fiyatlar : 100-120bin tl bandı, ucuz bir şey gözükmüyor, Araçlar yanlış görmediysem boş donanım ve TSI
Hocam orada dolar kazanıyorlar sonuçta buranın parası ile kıyas yapmamak lazım. Bu Almanya'daki Amerika'daki fiyatları gördükçe sinirlerim bozuluyor. 2000 dolar veya euro kazanan bir insan orda 1 senelik maaşı ile 0 km C segmenti araç alabiliyor ama 2000 tl kazanan biri ülkemizde A segmenti bile alamıyor.gezmiş kadar olduk yanlı fiyatlar çok ucuz değil 4 tl ye varan ülkemizdeki dolar 28-36 dolar arası fiyatlar : 100-120bin tl bandı, ucuz bir şey gözükmüyor, Araçlar yanlış görmediysem boş donanım ve TSI
gezmiş kadar olduk yanlı fiyatlar çok ucuz değil 4 tl ye varan ülkemizdeki dolar 28-36 dolar arası fiyatlar : 100-120bin tl bandı, ucuz bir şey gözükmüyor, Araçlar yanlış görmediysem boş donanım ve TSI
hocam anladığım kadarıyla orda araçların hepsi boş olarak bayiye geliyor siz opsiyonları eklettikçe fiyatı yükseliyor@ahmet3976 hocam farlı şeylerden bahsediyoruz aslında ben türkiyede iki defa vergiye girmesine rağmen ötv+kdv+ötv nin kdv'si sonuç tsi araç 75-100' e bitiyor (o kocaman el frenli olanlar)
videoya bakıncada hemen hemen aynı fiyatlar çıkıyor
demek istediğim abd'demi bu vergiler aynı?
alım gücü evet tamamen dediğiniz gibi
Sadece Konsept diye biliyorumBu videonun kapak fotoğrafındaki. Bu Harika Beyaz Golf GTI seri üretim Amerikada varmı yoksa kişisel olarak modife edilmiş özel bir araç mı.