iyi günler arkadaşlar bilgi ve deneyimlerinize ihtiyacım var .internette çok fazla bilgi var ve malum insanların kafası karışıyor. 2013 model golf7 1.4tsi dsg higline bir araç buldum ve nasip olursa satınalacağım.
benim sorum şu olacak 2013 model golf7 nin şansımanı 2014 ve 2015 yılında çıkan golflerle aynı mı yoksa bu şanzıman her yıl üzerine konularak geliştirilen bir şanzıman mı. alacağım araç 2013 model olduğu için bu konuda küçük bi endişem var .. şimdiden teşekkürler kazasız belasız keyifli sürüşler..
Değerli Hocam
Size naçizane tavsiyem 30 bini geçmemiş bir araç almanız.
Son derece kolay nasıl kullanıldığını anlamak .
Araç sahibine İlk soru: Aracı kimler kullandı? Acemi sürücü eşi için aldıysa ve/veya evdeki gençler kullanıyorsa o araç alınmaz.
İkinci soru "auto hold u kullanıyor musunuz?"
Sadece park manevrası veya dur kalk trafikte kapatıyorum yanıtını alırsanız o sürücünün aracı alınır başka soruya gerek yok. "O nedir?" Veya "kullanamıyorum ya da kullanmam" derse o araç alınmaz.
Bir diğer soru: "Hareket halinde ekonomik olsun diye vitesi boşa alıyor musunuz?" Evet derse teşekkür edip kapatın ve bir daha aramayın.
Sondan bir önceki soru park ederken hangi sıralamayı uyguluyor? Önce vitesi boşa alıp sonra al frenini çekip sonra ayağını fren den kaldırıp sonra P ye alıyorsa sorun yok.
Soracağınız son soru : S modunda ne kadar kullanıldı? Az veya nadir kullanılmışsa bu araç alınır.
Sanayide bir dolu şanzımancı var ve serviste kaydı olmayan bir dolu arızalı şanzımanı buralarda tamir ettiren var.
Bana kalırsa bu nedenle servis kaydı da olmayabilir dolayısıyla.
Size verilen fiyat nedir? Mümkünse link paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım