ALKAN90
Üye
- İsim
- MUSTAFA
Moderatör tarafında düzenlendi:
Allah razı olsun hocam hepimizin gönlünce olsunMaşallah Hocam Kazasız Belasız Kullanmanız dileğiyle
@ALKAN90Allah razı olsun hocam hepimizin gönlünce olsun
Teşekkür ederim hocam 2000 jant 2500 lastik continaltel 750 tl işte voglant spor yay 45mm likÇok güzel jantlar.zaten favorimdir. Kaç paraya mal oldu? Lastik ve jantın fiyatını ayrı ayrı söyleyebilir misiniz?
Sent from my SM-N920C using GolfTutkusu mobile app
Teşekkür ederim hocam Allah razı olsun evet 17 den 19 a geçtim aslında değişen çok abartılacak birşey olmadı desem yeridir üstat hani bazen çok abartmıyorlar ya o kadar değil belkide doğru spor yayı seçtiğim içindir. Tek sorun şu an çukurlar onada dikkat etmeye çalışıyorum Şu an arabamı zevk ile kullanıyorum. Tavsiye ederimHayırlı olsun araç ateş ediyor.17 den 19 a geçtiniz sanırım.Spor yay da eklenince konfor seviyesi nasıl etkilendi hocam?
Teşekkür ederim hocam Allah razı olsun sizinde gönlünüzce olsun Denizli'den aldım jantları Türkiye'nin her bir yerinde bulabilirsiniz Yen'i bir jant çünkü. Yay secenegini doğru yaparsanız bir sıkıntı olmaz öyle arkadaşlarımızın abartılacak şekilde konforu etkilemedi benim gözümde. Ben riski göze aldım ve çok mutluyum arabamla golf 7 yi şade bir şekilde cam başka bir hale getirdi tek sorunum şu an çukurlara daha dikkatli oluyorum.Hayırlı olsun maaşallah. Jantı nerden aldınız konfor konusunda bilgilendirebilir misiniz?