Motorda titreme

Ugur1

Üye
İsim
Ugurince
Merhaba arkaslar golf 7 hkkında hiç bilgim yok eski konular varsa kusura bakmayın yeni konulr acıyorum.

1. Sabah motoru ilk calıştırdıgımda hafif tireme yapıyor. Isınınca geçiyor

2. De kalkışlarda ecs etkin oldugu halde patinaj cekıyor cekmemesi lazım değilmi bilemedim :/

Tşk ler

1'in cevabini bilmiyorum

2: lastikler kabak Adana sicak  ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba arkaslar golf 7 hkkında hiç bilgim yok eski konular varsa kusura bakmayın yeni konulr acıyorum.

1. Sabah motoru ilk calıştırdıgımda hafif tireme yapıyor. Isınınca geçiyor
2. De kalkışlarda ecs etkin oldugu halde patinaj cekıyor cekmemesi lazım değilmi bilemedim :/
Tşk ler

Hocam ilk çalışmada bu normal hocam. Motor kendine gelene kadar hareket etmemeye özen gösterin hocam

Hocam ilk çalışmada bu normal hocam. Motor kendine gelene kadar hareket etmemeye özen gösterin hocam
Valla hareket edıyom kardeş ;( dün 10 dk bekledim kesilmedi Hareret hiç yerinden oynamıyor ısınmıyor. Dusuk hızda gidıyorum yinede

Valla hareket edıyom kardeş ;( dün 10 dk bekledim kesilmedi Hareret hiç yerinden oynamıyor ısınmıyor. Dusuk hızda gidıyorum yinede
Hocam o kadar uzun süre kesilmiyor olması ilginç. Benim max 1 dakikada kendine geliyor araç.

Hocam o kadar uzun süre kesilmiyor olması ilginç. Benim max 1 dakikada kendine geliyor araç.
Yusuf hocam hararet göstergesinde derece artışı ve zamanlama ilişkisi nasıl sizde. Bende 4-5 dk da 90 geliyor. 2 dk da anca ibre yerinden oynuyor.

Dizel ve Benzinli araçların ısınması farklıdır arkadaşlar. bir de elbette dış ortam sıcaklığıda etmendir :)  

Dizel araçlar biraz daha geç ısınırlar.

Dizel ve Benzinli araçların ısınması farklıdır arkadaşlar. bir de elbette dış ortam sıcaklığıda etmendir :)  

Dizel araçlar biraz daha geç ısınırlar.
Biraz değil bayağı bir farklı :D

Yurt-Okul arası 10 km. Clio bendeyken 8kmsini kalorifer açık gidiyordum. Focus bende 2 aydır, 1-2 km kala açıyorum anca ısınıyor. :)

Sivas'ın havası da etken tabi bunda, 2-3 aydır belki de ilk defa + dereceleri gördüm bugün. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
hocam bugun denedim hava 8 dereceydı busefer yapmadı.

Geri
Üst Alt