FONKSİYONEL DİREKSİYON TUŞ TAKIMI

Mehmet Mngn

Yeni Üye
İsim
Mehmet
Öncelikle Merhaba Golf 7 Midline Plus Aracıma Bi araçtan çıkma Direksiyon Tuş Takımı buldum , Hız Sabitleyici taktırdığı için eleman Eski Takımı Satıyor Pedal ile birlikteymiş sanırım ben sadece Direksiyon Tuş Takımını Alsam kendi aracıma takma işlemi monte işlemi veya ek olarak bi işlem gerekiyor mu beyne tanıtma falan ? Yardımcı olacak varsa sevinirim arkadaşlar ?

Öncelikle Merhaba Golf 7 Midline Plus Aracıma Bi araçtan çıkma Direksiyon Tuş Takımı buldum , Hız Sabitleyici taktırdığı için eleman Eski Takımı Satıyor Pedal ile birlikteymiş sanırım ben sadece Direksiyon Tuş Takımını Alsam kendi aracıma takma işlemi monte işlemi veya ek olarak bi işlem gerekiyor mu beyne tanıtma falan ? Yardımcı olacak varsa sevinirim arkadaşlar ?
Bunun ile alakalı forumda detaylı konular mevcut. En kolay iş tuş takımı. Ondan sonra gateway, gateway kablosu ve kodlama lazım. Gateway online olarak araca tanıtılıyor. Tuş takımı hariç min 500tl masraf var.

Anladım hocam çok tesekkür ederim gördüm şimdi ilgili konuyu gateway bulmaya calışsam iyi olacak o zaman 

Arkadaşlar merhaba elimde direksiyon çıtası ve menü tuş takımı vardır (uygun fiyata) İlgilenenler mesaj yazabilir. Kolay gelsin 

Geri
Üst Alt