Golf araca alarm taktırmak

sarayutku

Üye
İsim
utku
Hayırlı günler aracıma alarm taktırmam gerekiyor. Arabanın garantisi olduğu için servisten başka bir yerde yaptırırsam alarmın bağlı olduğu elektrik aksamının garanti dışı kalacağını söylüyorlar. Ben önceki aracımda cenmax alarm sistemini taktırdım kullandım çok memnundum aynı firmayı aradım 300 tl ye yapacaklarını söylediler. Servisi aradığımda 750 tl fiyat çektiler. Sizce ne yapmalıyım cenmax ta çok kaliteli bir firma sonuçta.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@sarayutku Hocam, Tamamen sizin görüşünüze bağlı bir olay, Garanti kapsamına girmesini istiyorsanız Orjinal ürün, Problem olmayacağını düşünüyorsanız Cenmax yahut farklı modüller, Ben işin orjinalinden yana olduğumdan mümkünse araçta Fabrikasyon olması yok ise Serviste takılması tarafındayım. 

Aracına serviste alarm taktıran arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilirler mi acaba. Benim eski alarm kapıyı zorlayınca yada ufak bir darbede ilk önce uyarıyordu tekrar ederse kuvvetli biçimde çalışıyordu alarm. Acaba bu alarmda da aynı özellik varmıdır yoksa düz bildiğimiz alarm mıdır.

@sarayutku Hocam ne yaptınız, hangisine karar verdiniz ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Rexterrgarantisi olduğu icin simdilik askiya aldim birde araci otoparka birakiyorum artik biraz kafam rahat o konuda hocam

Hayırlı günler aracıma alarm taktırmam gerekiyor. Arabanın garantisi olduğu için servisten başka bir yerde yaptırırsam alarmın bağlı olduğu elektrik aksamının garanti dışı kalacağını söylüyorlar. Ben önceki aracımda cenmax alarm sistemini taktırdım kullandım çok memnundum aynı firmayı aradım 300 tl ye yapacaklarını söylediler. Servisi aradığımda 750 tl fiyat çektiler. Sizce ne yapmalıyım cenmax ta çok kaliteli bir firma sonuçta.
Hocam serviste takılan alarm opsiyon seçeneğinde talep ettiğimiz alarmla birebir aynımı bilginiz varmı bu konuda?

Hayır değil .sonradan takılan alarm piyasadan sizinde alıp dışarıda takacağınız  adını hatırlamadığım bir marka . dışarısı yarı yarıya ucuz olmasına rağmen servis garanti kozunu kullanarak 1 adım öne geçiyor 

Alarmı hırsızlık icinmi istiyorsunuz ? Alarm kodlamasini yaparsaniz bir nevi caydırıcı olacaktır 

Kapılar açıldığında korna çalıyor aralıklı olarak. Anahtardanaracin kapılarını açana kadar çalmaya devam ediyor. 

Hareket sensörü darbe sensörü yok haliyle.

Bence sonradan alarm taktırmaktansa kodlama ile alarm açmak çok mantıklı.

Ben kendi aracımda aktif hale getirdim. Umarım hiç kullanmam :)

Bro yaptım , benim youtube kanalının instagramınada attım ilginç olan birşey yok :D Kaçtır aklımdada üşeniyordum.

Videosu şu :

Kodlamasıda

-09 central eletric , 31347 security accesi giriyoruz

1-Long Coding , byte 12 bit 0 aktif ediyoruz

-Sonra Adaptation kısmına giriyoruz.Sonra arama kısmına Anti Theft Yazın işiniz dahada kolaylaşır

2-DWA Alarmverzoegerung kısmını door contact thatcham driver yapın

3-DWA Camper Modus (Enabled ) yapın

4-Ueberwachung Innenentriegelungshelbel (Aktif yapın )

5-Akustischer Alarm Signalhorn (Enabled )

Sonra arama kısmına "Acknowledgement" yazarsanız işiniz dahada kolaylaşır

6- Akustische Rueckmeldung global (Aktif Yapın)

7-Akustische Rueckmeldung Signalhorn (Aktif yapın )

Kodlamalar bu kadar, kitleyince korna çalıp çalmamasını yaptıysanız son 2si zaten aktiftir.

Edit1: düzgün kodlama yapan ekran resimlerini açar , kitledikten hemen sonra açarsanız alarm gibi çalışmaz

Edit2: Yukarıdaki leonu yapan instagram benim kişisel kanalımı engellemiş aspdıofjaıdfja niye acaba ya tanıyan varmı :D  
Alarm kodlaması yapmak isteyenler için daha önce paylaşılmış forumda

Ben alarm kodlaması yaptım gayet gürültülü bir şekilde çalışıyor :) smoke motion youtube sayfasından yaptım. Mantığı araç kitliyken cam kırılıp içerden kapı açılırsa dörtlülerle birlikte korna çalıyor aralıklı kumanda yardımıyla da susuyor.

Geri
Üst Alt