Hocam lazer uygulamaları kişiye göre değişiklik göstermekte rekli gözlerin geneli micron seviyesi 50 cl nin altında olduğunda biraz acılı geçer yüzeysel yaparlar yani göz tabakasını kesmeden, bu uygulamanın iyileşmesi 4-5 günü bulur ve bu süre ciddinacılı geçer güneş gözlüğüyle gezersin, ama daha dayanıklı bir uygulamadır PRK diyorlar.birde diğer şekil uygulama var göz micron seviyesi 50 nin üstünde olanlara onlara normal lazer yapılıyo iyileşme süreci 1 gün sürüyor. Tabi iki uygulama sonrası da bir çok damla kullanıyosun bir kaç hafta.lazerin en büyük yan etkisi göz kuruluğudur.diğer yan etkileri ışık parlaması vs vs ben 2013 de yaptım şu an yüzde 90-95 arası görme oranım var göz kuruluğu oldu ama memnun kaldım 2.00 miyop(uzağı görememe)1.5 astigmat (odak dağınıklığı)vardı.lazerin yaşla sıkıntısı yok göz derecesiyle alakalı ileri numaraları yapmıyorlar 5 ve üstü.bir artısı da 40 yaş üstündeki insanların yaşlılıktan kaynaklanan hastalık olan hipermetrop( yakını görememe) gibi bir sorunla karşılaşılmayacağını söylediler.güvenilir bir yerde yaptırın derim.asıl mesele kaç sene sonra eski değerlerne ulaşır acaaba ben tahmini 10-15 sene diye düşünüyorum 3 sene oldu bakalım.ama maç izleyebilmek ve trafik tabelalarını okumak tekrardan çok güzeldi.