1.4 golf 7 yazılım

Zulfikar12

Yeni Üye
İsim
Abdulkerim
Selam arkadaslar benim golf 7 ye yazilim atmayi dusunuyorum 18 jantlar arabada oda arabayi baya yoruyor ve yakit konusunda biraz fazla yakiyor siz degerli arkadaslarimin bu konuda bana bilgi verirseniz sevinirim saygilar herkeze.

Çok ihtiyacınız yoksa boşuna araca zarar vermeye gerek yok hocam. 1.2 ile 18 kullanıp uslu uslu gezenler çok

Ihtiyacim yok hocam ama insan oglu iste hem hizi biraz az geliyor bana ve yakit tuketimi cok yani yazilim atan arkadaslar oldu gercekten yakitta buyuk fark ediyor. Jantlari degistirmeyi dusundum bu sefer arabanin sekli semali bi farkli oluyr yaptigim modifiye bosa gitmis oluyor@yusuf hocam

Ihtiyacim yok hocam ama insan oglu iste hem hizi biraz az geliyor bana ve yakit tuketimi cok yani yazilim atan arkadaslar oldu gercekten yakitta buyuk fark ediyor. Jantlari degistirmeyi dusundum bu sefer arabanin sekli semali bi farkli oluyr yaptigim modifiye bosa gitmis oluyor[mention=2]yusuf[/mention] hocam
Hocam yazılım ile yakıt kesinlikle çok farketmez. Max 0.1-0.3 litre arası olur. Ki o bile olmaz bende. Fabrika saf mi yakıtı kendi düşürüp öyle ayarlar. Mühendisler motoru egm düzgün en ekonomik en güçlü olabilecek şekilde kullanıyorlar.
Bana kalırsa gerek yok.

Anladim hocam cok tesekkur ederim selametle

Geri
Üst Alt