1500-2500 Devir Arası Motordan Gelen Rüzgar Sesi

sonmezturk

Üye
İsim
Mustafa
2015 Golf Tdi dsg aracım var. Gaza basarken özellikle sokak aralarında ve cam açıkken 1500 2500 devir arası rüzgar sesi geliyor motordan. Sizdede durum böylemi?

2015 Golf Tdi dsg aracım var. Gaza basarken özellikle sokak aralarında ve cam açıkken 1500 2500 devir arası rüzgar sesi geliyor motordan. Sizdede durum böylemi?
Hocam .sokak aralarinda ozellikle yuksek binalarin oldugu yerlerde camlar acikken .birazda gaza yuklendiginizde yasadiginiz bu durumun seslerin yankilanmasindan(lastik.motor.ruzgar.egzost)kaynaklandigini.endiselenecek bir durum olmadigini dusunuyorum.

Turbonun basınç sesiymiş gibi geliyor bana açıkçası

Turbodan kaynaklı bir sorun olabilir. Önceden bir arkadaşımın aracında buna benzer bir sorun vardı turbo hortumu mu ne patlamıştı. Düdük gibi ötüyordu devir yükseldikçe

Hocam aynı ses bendede var anlamadım gitti. Benimki 2015 manuel. Acaba sorunmu var normal birşeymi öğrenebildinizmi?

Hocam aynı ses bendede var anlamadım gitti. Benimki 2015 manuel. Acaba sorunmu var normal birşeymi öğrenebildinizmi?
Anladığım kadarıyla normal. Max torkun verdiği devirde aracın turbo doldurma sesi.

Geri
Üst Alt