sonmezturk
Üye
- İsim
- Mustafa
2015 Golf Tdi dsg aracım var. Gaza basarken özellikle sokak aralarında ve cam açıkken 1500 2500 devir arası rüzgar sesi geliyor motordan. Sizdede durum böylemi?
Hocam .sokak aralarinda ozellikle yuksek binalarin oldugu yerlerde camlar acikken .birazda gaza yuklendiginizde yasadiginiz bu durumun seslerin yankilanmasindan(lastik.motor.ruzgar.egzost)kaynaklandigini.endiselenecek bir durum olmadigini dusunuyorum.2015 Golf Tdi dsg aracım var. Gaza basarken özellikle sokak aralarında ve cam açıkken 1500 2500 devir arası rüzgar sesi geliyor motordan. Sizdede durum böylemi?
1500 dd sonra duyuyor olmaniz bu dusuncenizi pekistiriyorTurbonun basınç sesiymiş gibi geliyor bana açıkçası
Anladığım kadarıyla normal. Max torkun verdiği devirde aracın turbo doldurma sesi.Hocam aynı ses bendede var anlamadım gitti. Benimki 2015 manuel. Acaba sorunmu var normal birşeymi öğrenebildinizmi?
Aynen hocam,tsi motorda da durum aynı akustik bölgeyi yakalayınca turbo zone2015 Golf Tdi dsg aracım var. Gaza basarken özellikle sokak aralarında ve cam açıkken 1500 2500 devir arası rüzgar sesi geliyor motordan. Sizdede durum böylemi?