Geçici kimlik belgesi ile araç tescili hkk.

İsim
Levent Tiryaki
Günaydın değerli arkadaşlar, hayırlı Cuma'lar..

Bir duyum aldım, benim durumda olan veya tesadüfen foruma girip bilgi almak isteyen arkadaşlar olur diye bilgi vermek istedim ..

Umarım konuyu doğru yere açmışımdır.. 

Nüfus cüzdanımın çalıntı olması sebebiyle 9 Ocak'ta yeni kimlik için müracaatta bulunmuştum.. 12 Ocak'ta da Acarlar'dan yeni araç (Golf 7, 1.4 TSI Comf.) siparişi vermiştim.

Ödeme işlemleri v.b. her şey tamamlandı ancak plaka tescil işlemleri için yeni kimliğin gelmesi gerektiğini belirttiler zira nüfus müd.'ne çalıntı beyanında bulunduğum için tüm sistemlerde kimlik bilgileri silinmiş.

Dün bayideki ST mesaj atmış, bu konuda çok şikayet alındığı için tescil sisteminde yeni bir güncelleme yapılıyormuş ve geçici kimlik belgeleri ile bu sisteme geçilebilecekmiş.

Pazartesi günü konu netleşecekmiş. Bir gelişme olur ise buradan yine bilgilendiririm sizleri.. bende 2.5 aydır bayide yatan mavişime kavuşurum ...

selamlar...

Hocam geçmiş olsun , şanssız ve zor bir süreç , bu tip bir bilgilendirme açtığınız için size teşekkür ederim ki ! zira böyle bir durum eşine zor rastlanır ve çözümünün ne olacağının belirsiz olduğu bir tecrübe , en kısa zamanda aracınıza kavuşmanızı dilerim.

Hocam geçmiş olsun , şanssız ve zor bir süreç , bu tip bir bilgilendirme açtığınız için size teşekkür ederim ki ! zira böyle bir durum eşine zor rastlanır ve çözümünün ne olacağının belirsiz olduğu bir tecrübe , en kısa zamanda aracınıza kavuşmanızı dilerim.
Teşekkürler hocam.. aracı yurt dışından sipariş vermişim de onu bekler gibiyim :)

Geri
Üst Alt