silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
Bu RLine dış paketi merak ediyorum içeriğinde ne var acaba
Murat hocam alman sitesinde rline dış paket alınca lapiz blue renginide alabiliyoruz bizdede aynı şekilde olacak mı bilginiz var mı?
140 bine golf mü 8D şakaysa çok komik ciddiyse komik değil hocam o paraya golfü mü alınırBir de kötü haber...
Lansman araçlarında cam tavan sadece 1.6 TDI DSG Highline donanımda ve discover pro medya ile birlikte bulunuyor.
Üst vergi dilimine girince 143 binden başlayacak fiyatlarda kampanyalı indirim düşünülmüyormuş.
Sanırım ben haklı çıktım gelecekle ilgili öngörümde... TDI DSG Highline donanım için bir kaç sağlam donanımla 140 ila 150 arası geleceği tahmininde bulunmuştum.
Cam tavanli tsilar var hocam. Cumleyi yanlis mi anladim acaba.Bir de kötü haber...
Lansman araçlarında cam tavan sadece 1.6 TDI DSG Highline donanımda ve discover pro medya ile birlikte bulunuyor.
Üst vergi dilimine girince 143 binden başlayacak fiyatlarda kampanyalı indirim düşünülmüyormuş.
Sanırım ben haklı çıktım gelecekle ilgili öngörümde... TDI DSG Highline donanım için bir kaç sağlam donanımla 140 ila 150 arası geleceği tahmininde bulunmuştum.
Değerli Hocam@silvershadow Değerli üstadım listede gözmüme bir şey çarptı PXB donanım kodlu dinamik viraj farlarına sahip Led "mid" farlar diye geçen opsiyon., Şimdi benim bildiğim standart highline AFL özelliği olmadan geliyor tıpki bi-xenon basic'ler gibi., Şimdi bu PXB opsiyonu eğer doğru yazıldıysa AFL özelliği içeren Led "mid" far., bu opsiyonun adı dinamik viraj farlarına sahip Led "high" farlar olması gerekmiyormuydu..? yoksa Led "mid" farların da adaptif (AFL) olan seçeneği olacak dicem de., Eee zaten led "high" farların led "mid" farlardan tek farkı AFL özelliğinin olması yani led "mid" farlara AFL eklenince zaten otomatikman led ""high far oluyor., Bir baskı hatası mı var, yoksa bu iki far ("mid" ile "high" farlar) arasına konumlandırılmış bir opsiyon mu gelecek..?
Cümleyi hatalı kurduğumu fark ettim. Düzeltme için Tesekkür ederim.Cam tavanli tsilar var hocam. Cumleyi yanlis mi anladim acaba.
tdi dsg icinde su an vergisiz fiyati 68 bin. 70 bin oldugu an fiyat direk 132 bine firliyor yani su anki 122 lik fiyat 10 bin lira artiyor. Su fiyat listesi ile cam tavan high led far ergo koltuk 18 jant geri gorus gibi seyler eklense otv yuzde60 a cikar ve arabanin fiyati tahmini 140 bin olur. Golfe gore cok cok fazla bir fiyat. 0 km piyasa sartlarina gore ise tum arabalar maalesef boyle. Benim tercihim ikinci ele yonelmek ne yazikki.
Henüz net değilse bile sanmam HocamMurat hocam alman sitesinde rline dış paket alınca lapiz blue renginide alabiliyoruz bizdede aynı şekilde olacak mı bilginiz var mı?
Hocam Detaylı bilgi içeren bir başlık açtım.@silvershadow Değerli üstadım listede gözmüme bir şey çarptı PXB donanım kodlu dinamik viraj farlarına sahip Led "mid" farlar diye geçen opsiyon., Şimdi benim bildiğim standart highline AFL özelliği olmadan geliyor tıpki bi-xenon basic'ler gibi., Şimdi bu PXB opsiyonu eğer doğru yazıldıysa AFL özelliği içeren Led "mid" far., bu opsiyonun adı dinamik viraj farlarına sahip Led "high" farlar olması gerekmiyormuydu..? yoksa Led "mid" farların da adaptif (AFL) olan seçeneği olacak dicem de., Eee zaten led "high" farların led "mid" farlardan tek farkı AFL özelliğinin olması yani led "mid" farlara AFL eklenince zaten otomatikman led ""high far oluyor., Bir baskı hatası mı var, yoksa bu iki far ("mid" ile "high" farlar) arasına konumlandırılmış bir opsiyon mu gelecek..?