Bugün öğlen sağ ön lastikte vida olduğunu gösterdi arkadaşım. Cikarmayalim dedim. İşimiz vardı çünkü. Eğer kaçak olursa LBS devreye girer dedim. İşimizi gördük ve ben kızımı okuldan almaya gittim. Aracı parkettim sağ taraf duvara yakın olacak şekilde. Yarım saat kadar sonra araca bindim çıktım kizimla yola. Araçta bir enteresanlik var. Bi langır lungur ses gelmeler direksiyonda cins cins hareketler vs. derken ben düşünüyorum noldu bu arabaya diye. Düşüne düşüne 100 metre kadar gittim ve kafada Şimşek çaktı lastik diye. Hemen durdum baktım. Aslan gibi jant üzerinde gitmişim biraz
Oturdum lastiği falan değiştirdim. Bu arada kriko duzeneginin olduğu parça bildiğin puzzle arkadaş. IQ lazım. Ben de yeteri kadar yok onu anladım. Krikoyu kaldırmak için kullandığımız kolu yerlestiremedim. Puzzle dan parça arttırdım. Neyse...
Canımı sıkan mevzu şu. LBS neden beni uyarmadi. Daha önceden hafızaya aldığımı net olarak hatırlıyorum. Yarın tekrar deneyeceğim. Siboptan hava kaçırtip uyarı verip vermediğini kontrol edeceğim. Bu konuyla alakali başka önerisi teorisi olan değerli üstatlarimin fikirlerini duymak isterim.
Oturdum lastiği falan değiştirdim. Bu arada kriko duzeneginin olduğu parça bildiğin puzzle arkadaş. IQ lazım. Ben de yeteri kadar yok onu anladım. Krikoyu kaldırmak için kullandığımız kolu yerlestiremedim. Puzzle dan parça arttırdım. Neyse...
Canımı sıkan mevzu şu. LBS neden beni uyarmadi. Daha önceden hafızaya aldığımı net olarak hatırlıyorum. Yarın tekrar deneyeceğim. Siboptan hava kaçırtip uyarı verip vermediğini kontrol edeceğim. Bu konuyla alakali başka önerisi teorisi olan değerli üstatlarimin fikirlerini duymak isterim.