Maalesef desteklemiyorArkadaşlar merhaba,
6.5 composition media cihazlar plaka bölümüne takılan geri görüş kameraları destekliyormu ?
Orjinal ürünü de desteklemiyor hocam.[mention=3]silvershadow[/mention] hocam peki uygun fiyata bir alternatifimiz yokmu ? malum orjinal ürün çok pahalı [emoji20]
Ancak ikinci elde satılan 6.5 inch App connect uyumlu olan cihazlarda mümkün.@silvershadow hocam peki uygun fiyata bir alternatifimiz yokmu ? malum orjinal ürün çok pahalı
bizim araçtaki cihaz app connect uyumlu değilmidir acaba ? sanki şu 2016 da üretilen araçların app connect uyumu var diye biliyorumAncak ikinci elde satılan 6.5 inch App connect uyumlu olan cihazlarda mümkün.
Ya da sıfır bir Çin malı cihaz alabilirsiniz.
Bir çok arkadaş kullanıyor ve memnun
adamlar yapmış valla mutlaka vardır bence bir yoluŞimdi, Hüseyin380 yazdı:
Sonu 19 ile biten cihaz sahipleri kamera takamıyor aracına. Kamera orjinalde olsa cihaz desteklemiyor. Apo ve ender elektronikte takamıyor.Nasil orjinal urunu desteklemiyor olabilir? Ben yanlis anlamis olabilir miyim?
/monthly_2017_03/IMG_9728.thumb.JPG.f5af8d441f28d85e1bf3543bcf5f4dad.JPG/monthly_2017_03/IMG_9731.thumb.JPG.9ff6e357d7732abee83fdacd3f57ea27.JPG
Bu soylediginiz orjinal kamera montajı ıcınmı gecerlı ? birde bu sonu 19 ile biten cihazlar neye göre ?Sonu 19 ile biten cihaz sahipleri kamera takamıyor aracına. Kamera orjinalde olsa cihaz desteklemiyor. Apo ve ender elektronikte takamıyor.
Araya modül takip çözebilirsiniz ama modül 300$ civarı.
Yapan varsa modül ile yapmıştır.
Fabrikasyon kamera ile gelmedi ise araç ya da dynoaudio opsiyon yoksa kamera desteklemez. Orjinal kamera orjinal montaj olsa da görüntü alamıyor cihaz.Bu soylediginiz orjinal kamera montajı ıcınmı gecerlı ? birde bu sonu 19 ile biten cihazlar neye göre ?
bu cok sacma bi olay.. ben trendline golf 6 aracım ile daha mutluydum en azından kendimi telkin ediyordum araç boş yapacak birşey yok diye, şimdi bakıyorum kalkıp kaç para veriyoruz highline olsun diyoruz, o olmaz bu uymaz ne diyeyim allah razı olsun vw'den.. iyice içimizdekileri bitiriyorlar..Fabrikasyon kamera ile gelmedi ise araç ya da dynoaudio opsiyon yoksa kamera desteklemez. Orjinal kamera orjinal montaj olsa da görüntü alamıyor cihaz.