Dsg şanzıman

Ugur1

Üye
İsim
Ugurince
Merhaba arkdaşlar dsg sanzıman aracımda 1. Vites yok sanki hız 7km olunca 2 ye geçiyor ve 2 den 3 e gecerken de bi boşluk vrmış gibi hıssettiriyor. Nedeni nedir 2/3 gündür canımı sıkıyor ;/ tşk ederim

Merhaba arkdaşlar dsg sanzıman aracımda 1. Vites yok sanki hız 7km olunca 2 ye geçiyor ve 2 den 3 e gecerken de bi boşluk vrmış gibi hıssettiriyor. Nedeni nedir 2/3 gündür canımı sıkıyor ;/ tşk ederim
Sorun yok bana kalırsa...

Dsg veya kavrama arızası belirtileri bambaşkadır. 

4 km hizi gectiginiz an 2vitese sallar dsg. Oysaki manuel olarak 1. Vitese alin hiziniz 15 km olmadan 2. Vitese atamazsiniz. Normal bir durum ve dsg nin en buyuk eksisi bana gore surekli yarim debriyaj yaptiriyor gereksiz yere. 

Tesekkur ederim arkadslar

Birde Araci aldigim kisi iyi niyet grantisindn kavrama filn degistirmis sanirim 1 yildan fazla garantisi var baska ildeyim suan bende de gecerli olur mu granti

Ben de sanki yazdaki performansı alamıyorum gibi bu soğuk havalarda.1 vitesten 2 ye geçerken ve de direksiyon dönük durumda ise bazen silkeleme yapıyor, öyle rahatsız edici ki vites değiştirmesin bezen manuelde başlıyorum.Yokuş aşağı ve yokuş yukarıda bir problem yok işin garibi dü yolda problem yapıyor,sizde de oluyor mu özellikle direksiyon dönük vaziyette? Henüz servise uğramadım 30 bin bakımında belirteceğim, şu an için bir sıkıntı yok.

Ben de sanki yazdaki performansı alamıyorum gibi bu soğuk havalarda.1 vitesten 2 ye geçerken ve de direksiyon dönük durumda ise bazen silkeleme yapıyor, öyle rahatsız edici ki vites değiştirmesin bezen manuelde başlıyorum.Yokuş aşağı ve yokuş yukarıda bir problem yok işin garibi dü yolda problem yapıyor,sizde de oluyor mu özellikle direksiyon dönük vaziyette? Henüz servise uğramadım 30 bin bakımında belirteceğim, şu an için bir sıkıntı yok.
aynen ..... park esnasında menavra yaparken değişik bişeyler oluyor. anlayamıyorum  o tepkiyi vermesin diyr acemi suruculer gibi yamuk yumuk park edesim geliyor

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt