ladinkayin
Üye
- İsim
- H
Bmw nin 2. el satışları canlanacak gibi görünüyorShow room da araç yoktu depodan Yen'i temizlenmiş Highline DSG araç inceleme fırsatım oldu. Hayalet gösterge ve büyük ekran radyo beğendim. Bunlar cam tavansız modellerdi.
Cam tavanlı highline modeller std opsiyonel donanımlarla geliyor.
Metalik için 119.8 K₺
opak için 118.600 K₺ son fiyat verdiler
Ekli dosyayı görüntüle 10276
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-galeri-kilickaya-dan-c180-exclusive-boyasiz-hatasiz-20.000-km-387062621/detay.Katılıyorum 140K ₺ ye 2016 model 3.20 15 bin km ikinci el BMW ler var.
Fiyatlar asla düşmez bekledikçe çıkar, alan her zaman karlıdır, beklenirse bu sene 140 olan seneye 160 a dayanır ???Fiyatlar gereğinden fazla pahalı. Çok şişti piyasa. Balon oldu. Milletimiz sabırlı olup, çok değil 3 ay ertelesin araç alım işini Ötv yeniden eski haline döner. Hatta ekstra ötv indirimi bile gelebilir. Sz daha bekleyin dostlar. Gidip pahalı pahalı almayın şu araçları. Ben de bir Golf aşığıyım ama hiçkimse kusura bakmasın bir sene önce 90 bine alabildiğim aracı şimdi gidip 140 a almam. Saygılar...
Ne yazık ki katılıyorum hocam, keşke yanılsak.Fiyatlar asla düşmez bekledikçe çıkar, alan her zaman karlıdır, beklenirse bu sene 140 olan seneye 160 a dayanır ???
Hocam@golfaşkı Hocam siz de haklı olabilirsiniz ama daha ne kadar çıkacak diye düşünüyorum. Sizin mantığınızla 2 sene sonra tdi dsg highline golf 300 bine dayanır. Bütün iyi niyetimle söylüyorum ben kendi adıma erteledim araç alım işini. Almayın aldırmayın. Yoksa ömür boyu kazıklanmaya devam ederiz.
Burada opak renk için 117.500 teklif formu paylaştım Değerli HocamShow room da araç yoktu depodan Yen'i temizlenmiş Highline DSG araç inceleme fırsatım oldu. Hayalet gösterge ve büyük ekran radyo beğendim. Bunlar cam tavansız modellerdi.
Cam tavanlı highline modeller std opsiyonel donanımlarla geliyor.
Metalik için 119.8 K₺
opak için 118.600 K₺ son fiyat verdiler
Ekli dosyayı görüntüle 10276
Gördüm hocam. Ben de bana verilen fiyatı paylaşayım istedim. Sizin aldığınız fiyat daha iyi elbet.Burada opak renk için 117.500 teklif formu paylaştım Değerli Hocam
Paylaşımınız için teşekkür ederim değerli Hocam;Gördüm hocam. Ben de bana verilen fiyatı paylaşayım istedim. Sizin aldığınız fiyat daha iyi elbet.