Sürtmeden kaynaklı çizik giderme?

Gkhnd

Üye
İsim
Gokhn
Iyi forumlar. Arkadaşlar aracımı 2 el olarak aldım. Resimde görülen sürtmeden kaynaklı çizikler mevcut. Tırnakla kontrol ettiğimde çoğu kısım tırnağa geliyor gelmiyor ayarında. Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Pasta cila halleder mi bu işi. Ayrıca kasko var auto king lerde çözüm bulabilirmi kaskoyu bozmadan.
a0a73a1a9c36e499edaeb9aa7c5b01db.jpg

Iyi forumlar. Arkadaşlar aracımı 2 el olarak aldım. Resimde görülen sürtmeden kaynaklı çizikler mevcut. Tırnakla kontrol ettiğimde çoğu kısım tırnağa geliyor gelmiyor ayarında. Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Pasta cila halleder mi bu işi. Ayrıca kasko var auto king lerde çözüm bulabilirmi kaskoyu bozmadan.
a0a73a1a9c36e499edaeb9aa7c5b01db.jpg

Pasta cila yeterli gelmez hocam. Lokal boya da şart gibi görünüyor.

Aslında Mahmut üstadımın fikrini almalı.

@mahmut0382

Aynı sorunu yaşadım iyi bir usta bulun pasta cila ile hallederler servis boyar bilginiz olsun.

Aynı sorunu yaşadım iyi bir usta bulun pasta cila ile hallederler servis boyar bilginiz olsun.
Bulunduğum yerde ıyi ustayı bırak, doğru düzgün sanayi yok. Karsta bulunuyorum belki erzurum da bulabiliriz.

Hocam çizikler çok derin değilse pasta ile geçer . Muhtemelen pasta sonrası çoğu geçecektir kalanlar içinde boyatmaya değmez .
Teşekkürler üstad... kontrollerimde tırnağa geliyor yada gelmiyor.o ayarda yani. Bende pasta ile geçeceğini düşünüyorum

Bulunduğum yerde ıyi ustayı bırak, doğru düzgün sanayi yok. Karsta bulunuyorum belki erzurum da bulabiliriz.
o zaman brz bekleyin zaten sıcak havayı tercih ediyorlar bu tür onarım işinde

en azından brz araştırıp yaptırırsınız bu sayede

sonradan pişman olmayın erzurum a gidin bence

çok geçmiş olsun

o zaman brz bekleyin zaten sıcak havayı tercih ediyorlar bu tür onarım işinde
en azından brz araştırıp yaptırırsınız bu sayede
sonradan pişman olmayın erzurum a gidin bence
çok geçmiş olsun
Teşekkürler sagolun

Pasta Cila deneyin öncelikle Hocam. olmadı zaten mecbur boya yapıcaksınız. ama önce deneyin derim buna benzer bir durum yaşamıştım bende ama hiç bir problem kalmamıştı. burada derinliği ve boya hasarı önemli.

Pasta Cila deneyin öncelikle Hocam. olmadı zaten mecbur boya yapıcaksınız. ama önce deneyin derim buna benzer bir durum yaşamıştım bende ama hiç bir problem kalmamıştı. burada derinliği ve boya hasarı önemli.

Derinlik yüzeysel tırtık yok denecek kadar az ender hocam

2b190a8750ce0c5e8c8c618da406ec98.jpg

Hocam pasta isini isin ehli biri yapmalı yoksa bi ise yaramaz kanimca. Ekte resimdeki gibi Abdulkadir ustam bu isi çözmüş idi sagolsun.

31118c40daeb18a11b9adec6bc983e50.jpg

Durum böyleydi sonuc yukarida.[emoji1] [emoji106]

Geri
Üst Alt