ACİL YARDIM

cinows

Yeni Üye
İsim
cihan
Herkese merhaba bir konu hakkında bilgi ve yardımınıza ihtiyacım var golf 7  1.2 TSI manuel comfortlıne aracımın direksiyonu çizildi.Yetkili servis 3400 tl. para istedi değişim için daha uygun fiyata nereden bulabilirim?

ne kadar çizildi hocam takmayın boşverin yav. altı üstü direksiyon. 3400 cok yav. BMW M direksiyon bile 2500 civarındaydı. resimleri varsa bi atın bakalım.. 

aslında aracı 2016 temmuzda aldım ve bunu serviste cam filmi uygulaması esnasında yaptılar en başta çok takılmamıştım ama şu anda canımı sıkmaya başladı resmi yüklüyorum hemen

Bana kalırsa gereksiz ama illa kafaya koyduysanız enderden alın orası uygun almışken de gti olandan alın daha şık ve gösterişli hemde fark yaratmış olursunuz

aslında aracı 2016 temmuzda aldım ve bunu serviste cam filmi uygulaması esnasında yaptılar en başta çok takılmamıştım ama şu anda canımı sıkmaya başladı resmi yüklüyorum hemen
Bunu serviste yaptılarsa serivisn içinden geçin hocam. Bu kadar özensiz iş yapılır mı direksiyona koruyucu kılıf takmaları şarttı. Benim bir arkadaşım o şekilde serviste direksiyonu çizildiği için direksiyonu sıfırı ile değiştirtti. 

o zaman bunu pek düşünemedim aslında aracı bana satan personelle iletişime geçtim fakat hiç ilgilenmedi.

teşekkür ederim enderi aradım hatta airbag siz  1200 tl ama ellerinde yok

aslında kafamdan geçmiyor değil 2500 tl gti direksiyon ve ellerinde var ama aracın genel görüntüsü sade sadece direksiyon çok sırıtmazmı @caglar_61

birde ender elektroniktekiler orjinal dediler ellerindeki ürünlere ne kadar güvenilir acaba oradan parça alan arkadaşlar varmı?

resmi bir türlü yükleyemiyorum sürekli hata veriyor

evet aslında haklısınız büyük para hatta benim çizik alt kısımda kalıyor ve normalde görünmüyor fakat manevralarda elime gelince çizik o zaman sinir oluyor insan :)

bu arada aranıza yeni katıldım ilginiz ve cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim :)

@cinows bence sırıtmaz comfor araçta midline olsa belki sırıtabilirdi..alelade bir spor direksiyon değil vw ürünü ortada vw logosu oldumuydu gerisi boş.ama çizik altta diyosunuz bence hiç masrafa girmeyin hocam zamanla dokundukça çizik elek takılmayacak hale gelmez mi?

Geri
Üst Alt