Son Zamanlarda Dikkatimi Çeken Bir Ses

jajaja

Katılımcı Üye

İsim
before after avatar
Selamlar, 

Gene bir ses meselesi ile karşınızdayım  s=s17

Bir kaç zamandır dikkatimi çekiyor. Uzun süredir dinlemiyordum aracı desem inanmayın :D

Aracın arka tarafından bir ses geliyor takır tukur, acaba 15k bakıma gittiğinde değişen kapı kilitlerinden mi yoksa arkadaki emniyet kemeri ordaki sert malzemeye mi değiyor. ya da bagajın üstündeki süet tarzı malzeme mi tam oturmadı ses geliyor bulamadım. varmı fikri olan ?

Hocam  kapı kilidi için kapının kaplaması söküldü ise tam oturmamış olabilir kontrol etmekte fayda var 

Arka koltuğu yatırır gibi çekip tekrar oturttun hocam

Bende de vardı arkadan gelen takırtı. Servise götürdüm hallettiler. Kapı kilidi veya arka yatan koltuk mekanizması olabilir. Amortisor patlamış olabilir veya bagaja tkırtı yapacak birşeyler konulduysa o da yapar. Servis çözer :)

eyw tek tek hepsini deneyecegim belirli sureler ile bakalim neyden cikacak. [emoji38]

Bu takırtı bendede vardı.geçenlerde bakıma gidince söyledim danışmana koltuk kilit mekanizmasında sorun var çözüldü dediler.ewe gelirken ses yoktu sonra yine başladı.arkadaşıma verdim arabayı ben geçtim arkaya koltuğa abanınca ses yok burakınca var.forumdan@Balistique hocanın mekanizmaya siyah bant bağlayarak sorunu çözme yöntemi vardı onu deneyeceğim.

Bu takırtı bendede vardı.geçenlerde bakıma gidince söyledim danışmana koltuk kilit mekanizmasında sorun var çözüldü dediler.ewe gelirken ses yoktu sonra yine başladı.arkadaşıma verdim arabayı ben geçtim arkaya koltuğa abanınca ses yok burakınca var.forumdan@Balistique hocanın mekanizmaya siyah bant bağlayarak sorunu çözme yöntemi vardı onu deneyeceğim.
Elektrik bandı yerine kumaş yapışkanlı bant kullanırsanız daha iyi verim alırsınız. elektrik bandı bir müddet sonra etkisini kaybediyor.

2016-New-font-b-Black-b-font-2pcs-lots-Wiring-Loom-Harness-Adhesive-Cloth-font-b.jpg

Merhaba benim aracımdada aynı ses var ama bandı tam nereye yapıştırmalıyım. Demir olan kısma mı ?

Servis, tam boy stepneyi sıkıştıran metal kısmı sıkıştırmamış olabilir, o da ses yapıyor.

Merhaba benim aracımdada aynı ses var ama bandı tam nereye yapıştırmalıyım. Demir olan kısma mı ?
Hocam bantı mapa ya benzer kısıma dolayacaksınız birkaç tur.yapıştırma yok dolama sarma şeklinde yapacaksınız.fotosu vardı başka bir konuda ama bulamadım.

Geri
Üst Alt