Herkese iyi forumlar.Forumu epeydir takip ediyorum.İkinci el olarak aldığım 2014 Golf 7 1.2tsi manuel aracıma eski sahibi amerikan park kodlaması yaptırmış.Benim bu tarz değişiklikler pek hoşuma gitmediği için iptal etmek istiyorum. Bi arkadaştan Vag com 16.8.0 versiyon kablo ve program aldım.Kurulumunu araca bağlanmasını vs. yaptım.Program sorunsuz çalışıyor.Forumdan bi arkadaştan konu ile alakalı destek alarak yapmaya çalıştım ancak başarılı olamadım.
1- Select --> 2- 09 Cent. Elect. --> 3- Security Access -16 > key 31347 --> 4- Adaptation - 10 bölümlerine geliyorum.Buradan (12)-Leuchte 0 BLK VL B36-Lichtfunktion E 0 bölümünü bi türlü bulamadım.Ben girdiğimde resimdeki gibi bir bölüm çıkıyor.
Doğru kodlara nasıl ulaşabilirim.Bu konuda bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum.Saygılar.
1- Select --> 2- 09 Cent. Elect. --> 3- Security Access -16 > key 31347 --> 4- Adaptation - 10 bölümlerine geliyorum.Buradan (12)-Leuchte 0 BLK VL B36-Lichtfunktion E 0 bölümünü bi türlü bulamadım.Ben girdiğimde resimdeki gibi bir bölüm çıkıyor.
Doğru kodlara nasıl ulaşabilirim.Bu konuda bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum.Saygılar.