JSW
Üye
- İsim
- Hasan Hüseyin
Geçmiş olsun Değerli HocamMerhaba arkadaşlar,
Geçen hafta aldığım aracım ile yolda gelirken mini bir badire atlattık. Araç henüz yeni olduğu için aklıma takılıyor ve doğal olarak canım sıkılıyor. Resimde yer alan kusuru nasıl giderebiliriz. İl olarak Aksaray'da ikamet etmekteyim. Tavsiyelerinize muhtacım.
İyi günler.
Ekli dosyayı görüntüle 10859
Murat Hocam,Geçmiş olsun Değerli Hocam
Yağlı çekiç denen boyasız doğrultma ile bu gamzeden kurtulmak mümkün olabilir.
Biraz araştırma ile bulunacaktır.
Ufak ufak araştırıyorum. İşinin ehli birisini bulurmuyum bilemiyorum. Bahsettiğiniz şekilde olursa yaptırırım, yoksa böyle kalsın.Hocam boyasız duzeltiliyor hemde birebir aynı oluyor istanbul dışındasiniz iyi arastirin kaportocuya sakın vermeyin aracı servise hiç bulasmayin direk degisim öneriyorlar geçmiş olsun
Bulunduğunuz şehirde mini onarım servisleri varsa onlara da bakabilirsiniz hocamUfak ufak araştırıyorum. İşinin ehli birisini bulurmuyum bilemiyorum. Bahsettiğiniz şekilde olursa yaptırırım, yoksa böyle kalsın.
İlginize teşekkür ediyorum.
Yusuf Hocam, tavsiyenize teşekkür ediyorum. Bu 2. aracım ama hiç böyle birşey başıma gelmedi. Bu yüzden böyle hizmetlerin varlığından haberdar değildim. Bahsetmiş olduğunuz mini servis konusunu araştıracağım.Bulunduğunuz şehirde mini onarım servisleri varsa onlara da bakabilirsiniz hocam
İstanbul a araç ile değilde uçak ile gidip geliyorum çünkü mesafe çok uzak. Ankara'ya araç ile git gel yaptığım oluyor fakat sık değil.Hocam eğer yılda 1 de olsa Istanbula ankaraya yolunuz duserse oralarda yaptırın mini onarim olan yerlere girmeyin böyle kalsın
Sent from my GT-N7100 using GolfTutkusu mobile app
Gökhan Hocam aracınız hayırlı olsun. Göndermiş olduğunuz resimler ile moral verdiniz. Çok şükür aracınızın makyajı bozulmamış. Bulunduğum şehirde işin ehlini bulamazsam, civar illeri araştıracağım. Buralara işim düşerse yaptıracağım.
Hocam burada 18 yıllık bir usta varmış. Göçük işinde istanbulda çalışmış şimdi burada dükkan açmış. Resimleri gönderdim orjinali gibi olur makyajı bozulmaz dedi. Cumartesi günü yakından bakması için yanına gideceğim.hiç dert etmeyin. artık göçük düzeltme işini profesyonel anlamda yapan ve sırf bu iş üzerine çalışan yerler var. ankaraya yakınsınız. şaşmaz oto sanayide vs. yapan yerler var. max.200tl tutar. yalnız başka bir yerde hiç elletmeyin. boya veya düzeltme işlemi yapılırsa boyasız düzeltme zorlaşır.
Istanbul Maslak oto sanayi mtc oto var arayip randevu alın çok yoğun ve süper is yapiyorlarHocam burada 18 yıllık bir usta varmış. Göçük işinde istanbulda çalışmış şimdi burada dükkan açmış. Resimleri gönderdim orjinali gibi olur makyajı bozulmaz dedi. Cumartesi günü yakından bahması için yanına gideceğim.