Hocam forumumuza hoşgeldiniz.Golf 7 BlueMotion Aracımın gizli özelliklerini açtırmak istiyorum. Bu konuda SAMSUN'da yardımcı olacak arkadaş varmı ?
Amasya da eren var hocam. Yardımcı olur sizeO tarafa olurda gelirsem ulaşırım muhakkak hocam. Teşekkür ederim. Peki bu durumların ücretlendirmesi ne kadar oluyor ?
Ücret Almıyoruz hocam bizler . Lakin ben illada altında kalmak istemem diye düşünceniz varsa Forumumuza küçük de olsa bağış yapabilirsiniz.O tarafa olurda gelirsem ulaşırım muhakkak hocam. Teşekkür ederim. Peki bu durumların ücretlendirmesi ne kadar oluyor ?
0530 029 28 40 eren kardeşim. Ararsan netleştiririz tarihi.Numaranızı yazın haberleşelim hallederiz Hocam müsait zamanda. Sivasta öğrenciyim ama 2 haftada bir geliyorum amasyaya.
Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz değerli HocamBen de Karabük'te yaşıyorum. 41 yaşında ve öğretmenim. İki hafta önce Golf 7 Highline Dizel Otomatik aldim. Bu gizli özelliklerin bazılarını açtırmak istiyorum. Yakın cevredeki Volkswagen dostlarından yardım bekliyorum.