Benim araç 2013 bende merakım var ama çok pahalı 15.7 bir de bulamıyprmArkadaşımdan aldığım 15.7 kablo ile bendeki 2016 aralik üretimli golf 7 araca bağlantı sağlayamadık.. bende 17.1.3 sürüm kablo söyledim bekliyorum
Evet biliyorum ama hangisini almak istediğimi bilemedim bir de sıkıntı olur mu diye düşündüm baya bir şey yapmak istiyprum ama kablo sorunum varAliExpress te var . Ben 17.1.3 ü 82tlye aldım hocam. Çok para degil zaten dışarda 50tlye yapiyorlar kodlamayı. Elinizin altında olursa istediğiniz kodu denersiniz . Mesela Amerikan park açarsınız muayene öncesi kaparsınız falan [emoji6]
Bağlantıda sıkıntı olmaz değil mi ? İstediğimizi yaparızHocam 17.1.3 al geç bence hic düşünme sonuçta güncel sürümü alacaksin bu kablolar güncelleme alamiyor o yüzden almışken en son sürüm diyorum
Hicbir sorun olmaz , yeni sürüm olduğu içinde risk almamış olursun..Bağlantıda sıkıntı olmaz değil mi ? İstediğimizi yaparız
Tamam link atabilir misiniz ?yeni sürüm her zaman daha kapsayıcı ve iyidir. 17.1.3 almakta fayda var