1.4 TSI Motor Sesi

Emre_34

Üye
İsim
Emre
Herkese iyi akşamlar, son 1 aydır arabamdan bu şekilde metalik bir ses duyuyorum, motor ısınınca azalıyor fakat özellikle ilk çalıştığında ses bu şekilde çıkıyor. (2013 model 1.4 tsi 122 bg dsg 40.000 km). İnternette bazı kişiler triger zincir gevşemesi demiş, kimi yüksek basınç pompa sesi demiş, bilemedim. Yarın bir ustaya göstereceğim, inşallah masraf çıkarmaz [emoji120]

o sese benzer belli belirsiz benim 1.4 tsida da ses var. ama seninki kadar yuksek cikmiyor. siz bi baktirin buradan haber bekliyoruz.

o sese benzer belli belirsiz benim 1.4 tsida da ses var. ama seninki kadar yuksek cikmiyor. siz bi baktirin buradan haber bekliyoruz.
Hocam telefonda ses biraz yüksek ve daha kötüymüş gibi çıkıyor belki ondandır. Hayırlısı bakalım, sonuç hakkında bilgi veririm burdan..

Bu sabah arabamı Ümraniye Sanayi'de Aydemir Otomotiv'e götürdüm. Motoru iyice dinledi, test sürüşüne çıktı, sesin radyatör kayışı ve gergi rulmanından kaynaklandığını tespit etti. Çok şükür trigerle ilgili sıkıntı çıkmadı. Radyatör kayış değişimine de keyfe keder, değiştirmezsen de sorun yaratan bir durum değil dedi. Geçmiş olsun diyelim..

ses çok fazla değil. bende de var. aracım 35.000km'de

Geri
Üst Alt