Arka tekerleklerden gelen uğultu

Sami78

Yeni Üye
İsim
Sami
Merhabalar

Ben Sami (31) yurtdışında bi Demir Çelik fabrikasında çalışıyorum , aranıza yaklaşık 1 ay önce 2013 model highline golf 7 (57 bin km ) ile katıldım , arabama 15 gün kadar binme fırsatım oldu. arabamı Ankara'dan aldım almadan önce ekspertiz yaptırdım her hangi bi sıkıntısı çıkmadı ama sonradan fark ettiğim arka taraftan gelen bi uğultu var arka teker poryasından şüpheleniyorum daha önce aynı sorunla karşılaşan veya bilgisi olanlar varsa yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Geçmiş olsun hocam. Umarım büyük bir sorun çıkmaz

Merhaba Hocam
Lastiklerden de uğultu geliyor olabilir hatta Ankara diyince siz direk aklima kışlık lastikler varsa ondandir diye geldi. Bakmakta fayda var yine Selamlar Ankara ya

Merhabalar

Ben Sami (31) yurtdışında bi Demir Çelik fabrikasında çalışıyorum , aranıza yaklaşık 1 ay önce 2013 model highline golf 7 (57 bin km ) ile katıldım , arabama 15 gün kadar binme fırsatım oldu. arabamı Ankara'dan aldım almadan önce ekspertiz yaptırdım her hangi bi sıkıntısı çıkmadı ama sonradan fark ettiğim arka taraftan gelen bi uğultu var arka teker poryasından şüpheleniyorum daha önce aynı sorunla karşılaşan veya bilgisi olanlar varsa yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Aramıza hoşgeldiniz ,

@Ender  Hocamızın dediği gibi lastik konusuna bir göz atmanızda fayda olacaktır , bu tip arızaların tespiti dıştan-içe doğru ilerleyerek yapılır , Lastik+jant+balat+disk ve en son tekerlek bilyası kontrol edilir , size tavsiyem eğer yapabilirseniz aracınızı ses gelen lastiğini kriko ile yerden keserek elinizde bi döndürün, ses gelmiyorsa sorun kesinlikle lastiktendir diyebiliriz..                

Hepinize çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için lastiklerden olma olasılığı yüksek çünkü aldığım arkadaş Çin malı ismini bilmediğim lastik taktırmış [emoji23]artık yazın TR ' ye geldiğimde baktıracağım detayları burdan paylaşırım selamlar
524d919642e152a3a4e9247019216324.jpg

Geri
Üst Alt