Ayhan
Üye
- İsim
- Ayhan
Selamun aleykum aranıza bugün katılmış bulunuyorum,dün vw şubesine giderek yeni makyajlı golf 1.6 tdı 115 ps için siparişte bulundum araca opsiyonel olarak h7h7 atlantik mavisi,pı4 sebring 18 R jant,ps1 panoramik cam tavan,psf spor süspansiyon,ka1 geri görüş kamerası,pxb dinamik viraj farlarına sahip led "mid" ön far,4ı3 anahtarsız giriş ve çalıştırmaya artı olarak wıı R line iç+dış paket eklettim ve yetkili satıcım siparişime shetland bej koltuk eklemiş, r line iç paket alındığı zaman vienna spor döşemeli deri koltuk geliyor diye biliyordum diye şüphede kaldım ve yetkili satıcıma bugün bunu bildirdim oda bu konuda hakkında mail atacağını ve siyah opsiyonel donanım olan vienna deri isteyecegini bildirdi yinede ikilemde kaldım kafam o konuya takılmıştı bugün ise yetkili satıcım beni arayarak almanyanın siparişi henüz onaylamadığını ve aracın 3-4 ayı bulabileceğini söyledi. zaman konusunda hiçbir problemim yok ilk defa sıfır araç alacağım için bütün markaların premium paketli araçlarına baktım fakat oluşturduğum golf gibi dolu bir araç fiyatlar kapsamında bulamadım sizce almanya aracı onaylamada gecikir mi ve koltuk problem çıkarır mı, ailenize katıldığım için mutluyum ve şimdiden bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.