Hocam sök tak işlemleri kolay. TR’de satış fiyatı 4-7 bin lira olacaktır muhtemelen.@ozguven
o kadar güzel görünüyor ki nasıl dayanırız bilmiyorum, yeni araç alamıyorsak farlarını alırız borçlanıp
işin şakası bir yana osram Türkiye de nerede satılacak acaba, ve takma sökme işlerini kendileri mi yapıyor acaba?
Ben de merak ediyorum. Ama sanki halojen ampul LED olanlara göre daha konforlu bir aydınlatma sağlıyor, LED çok göz yoruyor.halojen 7.5lara da uygun olani var mi acaba?
hocam ben de uzunca bir süre önceki aracımda Osram NB plus kullandım ve araca binen herkes farların çok iyi olduğunu söylerdi. 1-1,5 yıl ömrü vardı o serinin bilirsiniz. daha sonra Golf aldığımda Philips Xtreme vision kullandım kısa bir süre ve pek memnun kalmadığım için şimdi General Electric megalight 130 kullanıyorum, yeterli olduğunu söyleyebilirim.@asdfg112
4 ay Megane4 kullandım. Onda da led vardı ve gece seyehatlerde hiç huzurlu değildim. Yeterli görüşü sağlamıyordu. En iyi görüşü Osram Night Breaker Pluslar'da yakaladım. O seri de artık satılmıyor.