Dörtlü zayıf

Ugur1

Üye
İsim
Ugurince
Merhaba arkdaşlar kontak kapalıyken 4 lü nün sesi cok zayıf aydınlatmada zayıf kontagı acınca canlanıyor
nedeni nedir sizce teşkkürler

Merhaba arkdaşlar kontak kapalıyken 4 lü nün sesi cok zayıf aydınlatmada zayıf kontagı acınca canlanıyor
nedeni nedir sizce teşkkürler
Hocam şuanki aracımda(BMW).

Araç eğer 4 lüleri yakıp içinde bekliyorsanız diye 60 sn sonra içeriden gösterge 4 lü ışığını kısıyor ve sesi komple kapatıyor 4 lülerin rahatsız etmesin diye. Belki buna benzer birşey olabilir.

Hocam şuanki aracımda(BMW).
Araç eğer 4 lüleri yakıp içinde bekliyorsanız diye 60 sn sonra içeriden gösterge 4 lü ışığını kısıyor ve sesi komple kapatıyor 4 lülerin rahatsız etmesin diye. Belki buna benzer birşey olabilir.
Bunu duşünmemiştim
sorun olarak düşündüm tesekkür ederim.

Tasarruf ediyordur  :)  

Arkadaşımın J kasa astrasında motor kapalı ve dörtlüler yanıkken dörtlü sesi gelmiyordu. O tarz birşey olabilir. Bende merak ettim ilk fırsatta deneyeceğim :)  

Bagaj açıldığında bagaj kapağındaki stopların sönmesini düşünen mühendisler bundada ekonomi düşünmüş olabilirler. Bir kişi için anlamsız olan bu gibi hareketler satılan tüm alman araçları düşününce müthiş bir tasarruf oluyor.

Arkadaşımın J kasa astrasında motor kapalı ve dörtlüler yanıkken dörtlü sesi gelmiyordu. O tarz birşey olabilir. Bende merak ettim ilk fırsatta deneyeceğim [emoji4] 
Denedin mi kardes [emoji846]

2011 Citroen  C4 de 4 lüyü yaktıktan bellibir süre sonra sesi kesiliyor. Hem rahatsız etmemesi için hemde enerji tasarrufu sanırım.

Geri
Üst Alt