Enteresan kornanın sesi değişti!!

yagizeyb

Üye
İsim
Yağız Eyüboğlu
Arabayı kitleyince fark ettim sesi sanki bisiklet kornasına dönüşmüş. Emin olmak için 5-6 defa denedim sonuç aynı fikri olan var mı?

Servise bunun için gidilmez diye düşünüyorum?

Arabayı kitleyince fark ettim sesi sanki bisiklet kornasına dönüşmüş. Emin olmak için 5-6 defa denedim sonuç aynı fikri olan var mı?

Servise bunun için gidilmez diye düşünüyorum? :)
Tabi ki gidilir. Ince korna ve kalın korna olmak üzere 2 tip korna mevcut. Birinden biri patladığında ses Renault kornaları gibi inceliyor. Benim de başıma gelmişti, randevu alıp servise gidin araç garanti dahilindeyse değiştirecekler. :)

İki kademeli olan kornanın biri gitmiş olabilir. Servis garanti kapsamında değiştirecektir.

Gereksiz korna kullanımına karşı olsam da sürüş güvenliği açısından önemli.

İki kademeli olan kornanın biri gitmiş olabilir. Servis garanti kapsamında değiştirecektir.
Gereksiz korna kullanımına karşı olsam da sürüş güvenliği açısından önemli.
Tabi ki gidilir. Ince korna ve kalın korna olmak üzere 2 tip korna mevcut. Birinden biri patladığında ses Renault kornaları gibi inceliyor. Benim de başıma gelmişti, randevu alıp servise gidin araç garanti dahilindeyse değiştirecekler. [emoji4]
Video nasıl paylaşılıyor?

Video nasıl paylaşılıyor?
Degerli Hocam

En kolay yöntemi youtube a yükleyip mesajınızda link paylaşmak.

Ancak ikinci yöntem de mümkün.. 

Bunda mesaj yazar gibi başlangıç yapıp altta ataç işaretinin yanındaki "dosyaları seçmek için yukleyin"  linkine tıklayıp yüklenecek dosya adresini göstererek yükleriz.50 mb ı geçen dosyaları yükleme yapmayacaktır server.. Bu nedenle 50 mb ı aşan dosyaları youtube a yüklemelisiniz

Servise bunun için gidilmez diye düşünüyorum? :)
Değerli Hocam

Kornalarımız iki tonlu ses verirler. 

Bunlardan biri patlarsa, ses bariz değişir 

:)

Üzgünüm ancak Bunun için servise girmezseniz size ileride lüzumsuz masraf çıkartır.

Ben garanti olsa da olmasa da serviste baktırın derim.

Çünkü korna ile uyarmanız gereken durumda sesini duyuramaz veya diğeri de patlarsa kornaya basınca ses alamazsanız tehlikeli bir durum yaşanmaz inşallah.

Geçmiş olsun 

Yarın servise gideceğim teşekkürler şimdiden.

Umarım anlaşılıyordur Çok canımı sıkıyor

1 saat önce, yagizeyb yazdı:

Yarın servise gideceğim teşekkürler şimdiden.

Bencede hiç vakit kaybetmeden servise gitmenizde yarar var,aynı olay benimde başıma gelmişti korkulacak birşey yok yarım saatte hallediyorlar korna değişiyor tabiki garantiniz devam ediyorsa.

Ben doğuş oto kartalda yaptırdım.

Tekrar geçmiş olsun. @yagizeyb

Geri
Üst Alt