Tabi ki gidilir. Ince korna ve kalın korna olmak üzere 2 tip korna mevcut. Birinden biri patladığında ses Renault kornaları gibi inceliyor. Benim de başıma gelmişti, randevu alıp servise gidin araç garanti dahilindeyse değiştirecekler.Arabayı kitleyince fark ettim sesi sanki bisiklet kornasına dönüşmüş. Emin olmak için 5-6 defa denedim sonuç aynı fikri olan var mı?
Servise bunun için gidilmez diye düşünüyorum?
İki kademeli olan kornanın biri gitmiş olabilir. Servis garanti kapsamında değiştirecektir.
Gereksiz korna kullanımına karşı olsam da sürüş güvenliği açısından önemli.
Video nasıl paylaşılıyor?Tabi ki gidilir. Ince korna ve kalın korna olmak üzere 2 tip korna mevcut. Birinden biri patladığında ses Renault kornaları gibi inceliyor. Benim de başıma gelmişti, randevu alıp servise gidin araç garanti dahilindeyse değiştirecekler. [emoji4]
Degerli HocamVideo nasıl paylaşılıyor?
Değerli HocamArabayı kitleyince fark ettim sesi sanki bisiklet kornasına dönüşmüş. Emin olmak için 5-6 defa denedim sonuç aynı fikri olan var mı?
Servise bunun için gidilmez diye düşünüyorum?
Bencede hiç vakit kaybetmeden servise gitmenizde yarar var,aynı olay benimde başıma gelmişti korkulacak birşey yok yarım saatte hallediyorlar korna değişiyor tabiki garantiniz devam ediyorsa.1 saat önce, yagizeyb yazdı:
Yarın servise gideceğim teşekkürler şimdiden.