Golf 7 uyari lambasi

Pala0144

Yeni Üye
İsim
Osman
Abilerim kardeslerim affiniza siginarak bise soracam benim 2014 golf 7 midline plus aracimda sol on sofor kapisindaki kirmizi isik hic yanmiyor bugun farkettim sizce sebebi ne olabilir simdiden tesekkur ediyorum

Abilerim kardeslerim affiniza siginarak bise soracam benim 2014 golf 7 midline plus aracimda sol on sofor kapisindaki kirmizi isik hic yanmiyor bugun farkettim sizce sebebi ne olabilir simdiden tesekkur ediyorum
Hangi ışık hocam. Foto var mı

Abim su alarm lambasi gibi yanip sonen kirmizi isiktan bahsediyorum sol on kapi da 

Abim su alarm lambasi gibi yanip sonen kirmizi isiktan bahsediyorum sol on kapi da 
İmmobilizer ışığı., İmmobilizer'ın aktif olduğu ve merkezi klitlemenin tüm kapıları sorunsuz şekilde kapatıldığında (kilitlendiğinde) yanıp sönen ışık., kullanım klavuzunda yanmadığı zaman olası senaryoların açıklamaları vardı bir göz atın., arıza olasılığı olabilir

Baktimda bise bulamadim orda

İmmobilizer ışığı., İmmobilizer'ın aktif olduğu ve merkezi klitlemenin tüm kapıları sorunsuz şekilde kapatıldığında (kilitlendiğinde) yanıp sönen ışık., kullanım klavuzunda yanmadığı zaman olası senaryoların açıklamaları vardı bir göz atın., arıza olasılığı olabilir

Yokmu sorunuma care bulacak kimse kitapciktada bise yok tum kapilarda kitleniyor

bir de şunu deneyin aracın yedek anahtarı ile aracı açın, kontağa takıp motoru çalıştırın sonra motoru stop edip araçtan indikten sonra yedek anahtar ile kapıları klitleyin., sorun halaa devam ediyorsa merkezi kilitleme sisteminde, İmmobilizer sisteminde veya bahsi geçen klitleme sistemi kırmızı gösterge ışığı arızalı yada patlamıştır (çok düşük bir ihtimal) yetkili servise götürüp aracı bilgisayara bağlayıp sistemi kontrol etsinler

Hatırladığım kadarıyla sizin araçta ayak bölmesi aydınlatmasında da arıza veya kısa devre gibi bişey vardı aracınızın elektrik sistemini vs. iyice bi serviste kontrol ettirmenizi tavsiye ederim

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt