Golf leon 1.16i denklemi

mami

Yeni Üye
İsim
Muhammed
Arkadaşlar herkese merhabalar golf tutkusu ailesine yeni üye oldum. İstanbul'da yaşıyorum yeni bi arac almayı düşünüyorum. Kafam cok karışık 1.16i sport line modeli golf 1.2 veya 1.4 (cam tavam ve u led far) ve leon 1.2 veya 1.4 (cam tavan ve led)  Bu 3 arac arasında boguldum kaldım. 70-80 arası bütçem var  yılda 10 bin km  yaparım otomatik düşünüyorum ama dsg de arkadasım yaşadığı sorunu görünce korktum BMW olursa otomatik leon ve golf manuel düşünüyorum konfor yakıt tüketimi vb konularda bana fikir verir misiniz. Cok teşekkür ediyorum.

Hocam öncelikle aramıza hoş geldiniz. Bence golf ile bmw arasında tercih yapın derim. Eğer aile aracına yakın isterseniz golf, yakıt düşünmem araç spor kullanım için derseniz bmw.

Bu arada benim aracı da satmayı düşünüyorum aklınızda olsun.

Hosbulduk hocam. 1.16i yakit tüketimi golf e göre cok mu fazla olur. Siz hangi sehirdesin aracınız motor donanım seviyesi nedir neden olmasın :)

Ben bmw test sürüşü yapmıştım dolu değildi arAç benim hiç hoşuma gitmemişti yakıt olarak golf benzinlide hepsinden çok çok önde kalite olarakta bence üstün

2 aracıda kullanmış ve sahip olmuş olan.
@Bekir ve @Kimi-emd

Hocalarımızı çağıralım.

Leon 1.2 tsi dsg 1.5 sene kullandım.6 aydır Golf kullanıyorum.İmkan varsa kesinlikle Golf.Donanım ve yakışıklılık önde olsun dersen ancak Leon Fr derim.

Style Leon mu Comfortline Golf mü dersen o zaman cevap Golf.Leonu başkaları için Golfü kendin için alırsın.Benim düşüncem bu şekilde.

1 serisi alırsan o paralara eski tip şanzımanlı bmw alınır sanırım.Yeni kasanın ilk otomatikleri sanırım.Sorunlu olduğunu 1 serisi sahibi iş arkadasım söylüyordu.

Hocam öncelikle aramıza hoş geldiniz. Bence golf ile bmw arasında tercih yapın derim. Eğer aile aracına yakın isterseniz golf, yakıt düşünmem araç spor kullanım için derseniz bmw.

Bu arada benim aracı da satmayı düşünüyorum aklınızda olsun. ;)
Yusuf Hocam replikaları ayrı satmayı düşünürseniz fiyatınızı öğrenmek isterim :)

Hosbulduk hocam. 1.16i yakit tüketimi golf e göre cok mu fazla olur. Siz hangi sehirdesin aracınız motor donanım seviyesi nedir neden olmasın [emoji4]
2 litre farkeder muhtemelen.
Midline plus donanım hocam aracım. Ama katlanır ayna, sis farı, direksiyon tuş takımı, 17 jant, ön arka ayak aydınlatma, ön arka orjinal park sensoru vs. Dolu bir araçtır. Aksesuarlar da bolca vardır.
e470c1d44e6174546896fe3ef7089f93.jpg

Hepinize teşekkür ediyorum donanımlı bi golf alıp 1 yıl keyfini sürmek en iyisi 1.16i icin biraz birikim yapmak daha mantıklı gibi . Arkadaşlar çevrenizde 1.2 veya 1.4 golf cam tavan ve u led olmazsa olmazım böyle bi golf olursa haberleşelim lutfen. 1.16 i ilk kasalar 2012 de çıktı ve o yılların sorunlu olduğunu ilk defa duydum araştıracağım sağolun ??

Geri
Üst Alt