Ogs-hgs ile ilgili

caglar_61

Katılımcı Üye

İsim
Caglar
Az önce bir arkadaşımın başına geldi ogs ve hgs olmadan ogs girişinden geçiş yaptı şimdi hgs çıkarttırsa sorun çözülür mü yoksa illaki ogs mi çıkartmak zorunda?

Az önce bir arkadaşımın başına geldi ogs ve hgs olmadan ogs girişinden geçiş yaptı şimdi hgs çıkarttırsa sorun çözülür mü yoksa illaki ogs mi çıkartmak zorunda?
Hangisini alır plakayı kaydederseniz ondan düşüm yapar sistem... OGS/HGS farketmez. 

Aynısı benim başıma geldi. Hgs-ogs karşımda. Ogs den geçtim hgs çıkarttım. Sonra ne oldu bilmiyorum.

Hocam hgs ile ilgili konu açılmışken sorayım, ilk aldığımda sadece camda çalıştığını düşünüp yapıştırdım ama sonra çıkarmak istedim ve aynı plakaya satış olmadan yenisi çıkmıyormuş, ptt deki görevli etiket olmasa da plakadan okur dedi, sizce sorun olur mu?

Hocam hgs ile ilgili konu açılmışken sorayım, ilk aldığımda sadece camda çalıştığını düşünüp yapıştırdım ama sonra çıkarmak istedim ve aynı plakaya satış olmadan yenisi çıkmıyormuş, ptt deki görevli etiket olmasa da plakadan okur dedi, sizce sorun olur mu?
Satış olmadan yenisi başka bankadan çıkar hocam. Ama genelde plakadan okuyor sorunsuz.

Normalde ogs nin HGS sen yada hgs nin ogs sen geçmesi cezalı bir geçiştir . Uygulanıyor mu bilmiyorum ama . Müşteri hizmetlerini arayıp sorun . OGS almanız gerekebilir cezaya düşmemek için .

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt